Πονοκέφαλο στην ΕΡΤ και στο Μαξίμου προκαλεί η Τρέμη – Πατώνει η εκπομπή της

Πονοκέφαλο στην ΕΡΤ και στο Μαξίμου προκαλεί η Τρέμη – Πατώνει η εκπομπή της

Παρά την προσπάθεια που έγινε από τη διεύθυνση της ΕΡΤ να δώσει πνοή στην εκπομπή «10» της Όλγας Τρέμη αλλάζοντας το σκηνικό και προσθέτοντας νέα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, η τηλεθέαση της εκπομπής της κινείται πέριξ της μονάδας στο δυναμικό κοινό…

Αν και αρχικά η μικρή τηλεθέαση αποδόθηκε στις παράλληλες εκπομπές του ανταγωνισμού, η τάση συνέχισε πτωτική.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στην πρεμιέρα το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε το 2%, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο έπεσε στο 0.8%, για να συνεχίσει προς τα χειρότερα.

Και αν στα γραφεία της διοίκησης της ΕΡΤ, οι κύριοι Ζούλας και Γαμπρίτσος προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνουν, η απάντηση είναι μάλλον στην πλήρη φθορά της παρουσιάστριας η οποία συνδέεται άρρηκτα με την εποχή των μνημονίων και της τότε κυβερνητικής προπαγάνδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η ΕΡΤ και η φθορά, πέραν της εκπομπής της κυρίας Τρέμη αλλά και ο χειρισμός της υπόθεσης της ταινίας του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί ερωτήματα και στο Μέγαρο Μαξίμου αφού παραπέμπουν σε «φθορά»

Και αν κάποιοι μιλάνε μόνον με νούμερα, η χθεσινή εκπομπή «10» άφησε την ΕΡΤ στην τελευταία θέση της τηλεοπτικής κατάταξης. Μάλιστα στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, η επιτυχία της εκπομπής «10» έφτασε μόλις το 1,5%.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter