«Πονοκέφαλος» στην ΕΛΑΣ λόγω… Μητσοτάκη – 15.000 άνθρωποι «έτοιμοι» για «ποδηλατάδα στην Πάρνηθα»

«Πονοκέφαλος» στην ΕΛΑΣ λόγω… Μητσοτάκη – 15.000 άνθρωποι «έτοιμοι» για «ποδηλατάδα στην Πάρνηθα»

Έντονος προβληματισμός έχει δημιουργηθεί στην κυβέρνηση λόγω της μεγάλης διαδικτυακής ανταπόκρισης σε εκδήλωση στο Facebook με τίτλο «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα».

Συγκεκριμένα, το θέμα κάνει εδώ και πέντε μέρες τον γύρο του διαδικτύου και των social media, καθώς ήδη πάνω από 15.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο event για το Σάββατο, το οποίο προφανώς έχει στόχο να «τρολάρει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σπάσιμο της καραντίνας και τη μη χρήση μάσκας την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά την προσπάθεια υπουργών να δικαιολογήσουν την πρωθυπουργική «ποδηλατάδα» χωρίς μέτρα προστασίας στην Πάρνηθα (υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πέτσας είπε πως η Πάρνηθα είναι στην Αττική και δεν επιτρέπονται μόνο οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ενώ ο κ. Χαρδαλιάς είχε πει πως επιτρέπεται η άθληση μόνο κοντά στην οικεία, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «προφανώς επιτρέπεται η άθληση στην Πάρνηθα»), εκφράζονται φόβοι για το ενδεχόμενο μεγάλου συνωστισμού το Σαββατοκύριακο στην Πάρνηθα, καθώς και για τον τρόπο αντιμετώπισης ενός τέτοιου ενδεχομένου από τις αρχές, με δεδομένο το πρόσφατο «προηγούμενο» Μητσοτάκη…

Υπενθυμίζεται ότι με τα υπάρχοντα μέτρα της Πολιτείας, προβλέπεται βεβαίως η δυνατότητα άθλησης αποστέλλοντας στο 13033 τον κωδικό 6. Ωστόσο, μιλάμε για ατομική άθληση ή ανά δύο άτομα με τις απαιτούμενες αποστάσεις και κοντά στον τόπο κατοικίας μας.

Πηγή: Altsantiri.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter