Πονούν, μωρέ, τα παλικάρια;

Πονούν, μωρέ, τα παλικάρια;

Άλλαξε πρόσωπα στην επιτροπή, με την άδεια μόνο του Μητσοτάκη, και η επιτροπή έκανε αυτό που έκανε με τον Ιβάν. Αλλά τότε βγήκε απέναντι με το μαχαίρι στα δόντια ο Πόντιος.

Και βρέθηκε ο Λευτέρης να εύχεται φτου ξελευτερία. Ποια ξελευτερία, Λευτέρη; Το φτου θα σου μείνει. Ομάδα ο ένας, ομάδα κι ο άλλος. Στρατό ο ένας, στρατό κι ο άλλος. ΜΜΕ ο ένας, ΜΜΕ κι ο άλλος. Κι ο αρχηγός κο-κο-κο

Tον καημένο τον Αυγενάκη! Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης, η Μπακογιάννη, ο Σαββίδης γύρω γύρω όλοι, καθένας με τα χούγια και τις επιδιώξεις του, με τους διαιτητές και τις φιλικές του ομάδες, με τους οπαδούς και τους χούλιγκαν και στη μέση αυτός. Να πληρώνει τώρα τις αμαρτίες όλων, και τις δικές του, και να μην μπορεί και να μιλήσει. Θυμίζοντας το γνωστό κρητικό: Πονούν, μωρέ Λευτέρη, τα παλικάρια; Δεν πονούν βέβαια. Ούτε καν μιλούν. Κρατούν το στόμα τους κλειστό, γιατί είναι και η δική τους φωλιά λερωμένη. Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, που θυμήθηκε και ο μνησίκακος Τσίπρας να πει στη Βουλή.

Τον έβαλε ο Μητσοτάκης επί του αθλητισμού ακριβώς επειδή είναι έμπιστος της Ντόρας και άρα έμπιστος του Μαρινάκη που είναι κουμπάρος της. Για το χατίρι του Μαρινάκη, εν ολίγοις. Και όταν ήρθε η κρίσιμη στιγμή πήγε ο άνθρωπος, της κείνων ρήμασι πειθόμενος, να το ξεπληρώσει το γραμμάτιο. Μόνο στις χειραψίες, τις φωτογραφίες και στην παρακολούθηση αγώνων του Ολυμπιακού θα έμενε; Αλλά εκεί είναι που τα έκανε μούσκεμα. Αλλαξε πρόσωπα στην επιτροπή, με την άδεια μόνο του Μητσοτάκη, και η επιτροπή έκανε αυτό που έκανε με τον Ιβάν. Αλλά τότε βγήκε απέναντι με το μαχαίρι στα δόντια ο Πόντιος. Και βρέθηκε ο Λευτέρης να εύχεται φτου ξελευτερία. Ποια ξελευτερία, Λευτέρη; Το φτου θα σου μείνει. Ομάδα ο ένας, ομάδα κι ο άλλος. Στρατό ο ένας, στρατό κι ο άλλος. ΜΜΕ ο ένας, ΜΜΕ κι ο άλλος. Κι ο αρχηγός κο-κο-κο. Τον έβαλε τον Αυγενάκη να υπογράψει το tweet-βόμβα που έγραψε ο Γεραπετρίτης, σκάρωσε στο Μαξίμου προτού πεις κύμινο και μια τροπολογία να καλμάρει τον Ιβάν, διέγραψε και τον Ζαγοράκη να καλμάρει τον Μαρινάκη κι έγινε το μπέρδεμα μπάχαλο. Ο Ιβάν καταγγέλλει τον Αυγενάκη ότι δίνει το πρωτάθλημα στον Μαρινάκη, ο Μαρινάκης ότι χαρίζεται στον Ιβάν, οι οπαδοί απειλούν θεούς και δαίμονες κι ο Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από τον Αυγενάκη, που τρώει όλο το σκατό. Τελεία.

Αυτή είναι η πονεμένη ιστορία ενός πολιτικού που πόνταρε τα ρέστα του –σάμπως ο πρώτος είναι;– στη μεγάλη διαπλοκή και τώρα τον καταβροχθίζει η μεγάλη διαπλοκή. Που αγάπησε πολιτικά την Μπακογιάννη και τώρα εκείνη ούτε τον ξέρει ούτε τον άκουσε. Που υπηρέτησε πιστά, μέχρι tweet και τροπολογίας, τον Μητσοτάκη και τώρα εκείνος στρώνει το τραπέζι για να τον φάνε. Που πάει να πει ότι το χέρι της διαπλοκής είναι ύπουλο. Εκεί που σε ταΐζει, εκεί σε καρπαζώνει. Και καρπαζώνουν σκληρά οι μπαγάσηδες. Καλό ταξίδι τώρα, Λευτέρη μας. Ας πρόσεχες τις παρέες, τις φιλίες και τους σπόνσορές σου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter