Ποντένσε: «Μεγάλη ποιότητα ο Φορτούνης αλλά πρέπει να δουλέψει, είναι τεμπέλης»

Ποντένσε: «Μεγάλη ποιότητα ο Φορτούνης αλλά πρέπει να δουλέψει, είναι τεμπέλης»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ρωτήθηκε στο Instagram από φίλους του Ολυμπιακού για διάφορα πράγματα σχετικά με την πρώην ομάδα του και είπε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα με κυριότερο, την άποψη του για τον Κώστα Φορτούνη…

Ο Πορτογάλος νυν άσος της Γουλβς απάντησε στην ερώτηση ποιον θεωρεί ποιοτικότερο παίκτη των «ερυθρολεύκων» και απάντησε: «Ποιοτικά είναι ο Φόρτο (εννοεί τον Φορτούνη) αλλά πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω στη καριέρα του. Έχει όλη την ποιότητα που διαθέτουν οι μεγάλοι παίκτες… αλλά είναι πολύ τεμπέλης. Το ξέρει και ο ίδιος αυτό».

Για τον έτερο πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Τσιμίκα απάντησε: «Βελτιώθηκε αρκετά. Πολύ δυνατός, κορυφαίος ποιοτικά στην άμυνα και στην επίθεση! Και ένας σπουδαίας φίλος».

Εξάλλου για τον Β. Μαρινάκη είπε: «Είναι πολύ καλός πρόεδρος, με βοήθησε πολύ σε κάθε στιγμή που χρειάστηκα κάτι στην Ελλαδα. Έχει πολλή πίστη σε εμένα. Ευγνώμων για την πίστη του».

Για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει απάντησε: «Ο Ελαμπντελαουί».

Τέλος για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει φέτος το Europa League, ο Πορτογάλος επιθετικός απάντησε «όχι», δεδομένου ότι η Γουλβς περιμένει τους «ερυθρόλευκους» για την ρεβάνς του 1-1.

Οσο για τον αγαπημένο του παίκτη από την ομάδα του Πειραιά δήλωσε ότι είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter