Πόπη Τσαπανίδου: Χαλαρή ψήφος σημαίνει άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκης

Πόπη Τσαπανίδου: Χαλαρή ψήφος σημαίνει άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκης

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη διγλωσσία του Μεγάρου Μαξίμου σχετικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας εξαπέλυσε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, συνοψίζοντας το δίλημμα των ερχόμενων εκλογών ως «Μητσοτάκης ή αλλαγή».

«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης ξορκίζει την «τρισκατάρατη» απλή αναλογική, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε σήμερα ότι θα αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης» τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου και καταλήγει επισημαίνοντας: «Αλλαγή σημαίνει ψήφος για νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Αναλυτικά η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Ενώ ο κ. Μητσοτάκης ξορκίζει την «τρισκατάρατη» απλή αναλογική, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε σήμερα ότι θα αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.

Έτσι το δίλημμα των εκλογών έγινε ακόμη πιο καθαρό: Μητσοτάκης ή αλλαγή.

Χαλαρή ψήφος σημαίνει άλλα 4 χρόνια Μητσοτάκης, άλλα 4 χρόνια διαφθορά, υποκλοπές, ρουσφέτια, απευθείας αναθέσεις.

Αλλαγή σημαίνει ψήφος για νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως η κ. Τσαπανίδου κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος χαρακτήρισε τον παρ ‘ολίγον συνοδοιπόρο του Ηλία Κασιδιάρη, Αναστάσιο Κανελλόπουλο ως «ένα βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο».

«Ο κ. Σκέρτσος καλό είναι να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει εάν συμφωνεί με τον κ. Αθανασίου ότι ο κ. Κανελλόπουλος είναι ‘βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος’ και εάν είναι αληθές το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την ηγεσία ακροδεξιού κόμματος στο Μέγαρο Μαξίμου» είπε η κ. Τσαπανίδου και διερωτήθηκε, αν ισχύει το δημοσίευμα «με ποιον συναντήθηκε;», «με τον παραλίγο αρχηγό του κόμματος Κασιδιάρη, ή με τους κυρίους Κρανιδιώτη και Τζήμερο που έσπευσαν να δηλώσουν μετεκλογική στήριξη στη ΝΔ και έτσι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την κάθοδο τους;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter