Πόποβιτς: «Ο Σίλβερ μας δείχνει το δρόμο που αγνοεί ο Τραμπ»

Πόποβιτς: «Ο Σίλβερ μας δείχνει το δρόμο που αγνοεί ο Τραμπ»

Εντυπωσιασμένος από τις δηλώσεις του Άντεμ Σίλβερ εμφανίστηκε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του φρόντισε να αποθεώσει τον Κομισάριο του ΝΒΑ, ρίχνοντας ξανά… φαρμάκι για τον Ντόλαλντ Τραμπ

Την ώρα που η πρωτοφανής κόντρα μεταξύ ΝΒΑ και Κίνας μαίνεται, με αφορμή ένα tweet του Ντάριλ Μόρεϊ, με το οποίο υπερασπιζόταν την ανεξαρτησία του Χονγκ Κονγκ, ο Άνταμ Σίλβερ φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, λίγες ώρες πριν μεταβεί στο Πεκίνο για την συνάντηση με τον Γιάο Μινγκ, υπεραμύνθηκε τον GM των Ρόκετς, λέγοντας πως «βασικό μας μέλημα σε αυτή τη λίγκα είναι ο καθένας να έχει την ελευθερία της γνώμης του, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες».

Ο Σίλβερ φαίνεται πως βρήκε τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του, στο πρόσωπο του Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο προπονητής των Σπερς φρόντισε να αποθεώσει τον Κομισάριο για την στάση του, λίγο μετά το φιλικό της ομάδας του κόντρα στους Χιτ:

«Είμαι σοκαρισμένος, με την θετική έννοια. Ο Άνταμ (σ.σ. Σίλβερ) είναι ένας πολύ μεθοδικός ηγέτης. Έχει δείξει και στο παρελθόν τρομερά δείγματα γραφής σε δύσκολες υποθέσεις, όπως αυτή με τον ιδιοκτήτη των Κλίπερς (σ.σ. Άνταμ Στέρλινγκ, ο οποίος πούλησε την ομάδα μετά από κατηγορίες για ρατσιστικά σχόλια). Μας έκαναν περήφανους τα λόγια του γιατί ήταν αυτό ακριβώς που έπρεπε να γίνει».

Ο 70χρονος πλέον τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να πει πως ο Τραμπ είναι ένας «δειλός χωρίς ψυχή» που «φέρνει στο φως την άσχημη πλευρά των ανθρώπων για όφελος του», φρόντισε να ξαναρίξει εμμέσως τα… βέλη του προς τον πρόεδρο των Η.Π.Α., δίχως να τον κατονομάσει:

«Ένιωσα πραγματικά υπέροχα, βλέποντας τον Σίλβερ να μιλάει για την ελευθερία του λόγου. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης με μεγάλη τόλμη, κάτι που σπανίζει πλέον. Όταν συγκρίνεις την στάση του Κομισάριου με τα όσα ζούμε την τελευταία τριετία, καταλαβαίνει πως έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα μεταξύ των αξιών μας. Υπάρχει μεγάλο χάσμα, διότι ο Σίλβερ μας δείχνει τον δρόμο που αγνοεί η εξουσία μας, απατώντας παράλληλα σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το ποιοι είμαστε και πως πρέπει να κινηθούμε στο μέλλον».

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter