Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τα 9 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου – Επεισόδια στα Προπύλαια (Photos)

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τα 9 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου – Επεισόδια στα Προπύλαια (Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας η πορεία για τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Μαθητές και φοιτητές πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.

Νωρίτερα μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην αρχή της πορείας, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στην Ακαδημίας, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.







Σημειώνεται ότι για σήμερα προγραμματίζονται δύο συγκεντρώσεις στην Αθήνα και αντίστοιχα συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις της χώρας. Η δεύτερη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 18:00 στα Προπύλαια, από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Διαδηλώσεις προγραμματίζονται στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο και πολλές άλλες πόλεις της χώρας.

Τροποποιήσεις έχουν προγραμματιστεί στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς του ΟΑΣΑ.

Κλειστοί θα είναι από τις 12.00 έως τις 16.00, οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο, με εντολή της Αστυνομίας, ενώ τροποποιείται η διαδρομή λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας από 10:00 ώρα της Τετάρτης έως 07:00 της Πέμπτης σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter