Pornhub 2018: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις – Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες

Pornhub 2018: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις – Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες

Tο PornHub η δημοφιλέστερη πορνογραφική ιστοσελίδα του κόσμου έδωσε στη δημοσιότητα για μία ακόμη χρονιά τα πάντα ενδιαφέροντα και αναλυτικά στατιστικά του στοιχεία για το 2018.

Συγκεκριμένα, το PornHub δέχθηκε φέτος 33,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις, 92 εκατομμύρια την ημέρα κατά μέσο όρο και 962 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο. Αριθμός που ισοδυναμεί με τον πληθυσμό του Καναδά, της Πολωνίας και της Αυστραλίας μαζί.

Στη διάρκεια της οποίας ανέβηκαν 4.791.799 βίντεο, συνολικής διάρκειας περίπου 1 εκατομμυρίου ωρών, δηλαδή 115 ετών.

Κι όμως το 2018 μία ήταν η κορυφαία αναζήτηση και αυτή είναι η διάσημη πορνοστάρ Stormy Daniels που βρέθηκε στη δίνη του σκανδάλου λόγω του Αμερικανού προέδρου Τραμπ.

Κάθε φορά που το όνομά της ήταν φέτος στα πρωτοσέλιδα (και αυτές ήταν πολλές) οι αναζητήσεις αυξάνονταν κατακόρυφα και όλοι έψαχναν ερωτικά βίντεο με τη γυναίκα που ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική συνεύρεση με τον Τραμπ.

Tο 2018, η Stormy Daniels ήταν ο δημοφιλέστερος όρος αναζήτησης, αλλά και η κορυφαία προσωπικότητα.

Ωστόσο το sex tape της Kim Kardashian παραμένει το δημοφιλέστερο βίντεο της ιστορίας του Pornhub καθώς κατά μέσο όρο το έβλεπαν 55 άτομα το λεπτό.

Δημοφιλέστεροι όροι αναζήτησης

Στους δημοφιλέστερους όρους αναζήτησης, τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ σε σχέση με το 2017. Στις 4 πρώτες θέσεις παρέμειναν οι όροι lesbian, hentai, milf και step mom. Ενώ υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Ασία, με τους όρους japanese, asian, korean και chinese να ανεβαίνουν 3, 6, 16 και 14 θέσεις αντίστοιχα.

Στην Ελλάδα η κορυφαία ήταν το lesbian.

Οι χώρες

Όσον αφορά στις χώρες που επισκέπτονται περισσότερο απ’ όλες το PornHub, οι ΗΠΑ παρέμειναν στην κορυφή. Ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Γαλλία και η Γερμανία. Ανέβηκαν η Ιταλία, και οι Φιλιππίνες, έπεσαν η Βραζιλία, η Ισπανία και η Ολλανδία.

Δημοφιλέστερη μέρα

Τέλος, σχετικά με τη δημοφιλέστερη μέρα για να βλέπει κανείς πορνό είναι η Κυριακή, ενώ τη λιγότερη κίνηση εμφανίζει η Παρασκευή. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter