Pornhub: Τι είδαν και τι έψαξαν οι Έλληνες την ημέρα των Εθνικών Εκλογών

Pornhub: Τι είδαν και τι έψαξαν οι Έλληνες την ημέρα των Εθνικών Εκλογών

Το Pornhub είχε την τιμητική του και ανήμερα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Άραγε τι έψαχναν οι Έλληνες χρήστες εκείνη την ημέρα και που έδειξαν την προτίμησή τους.

Το PornHub έδωσε στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία από εκείνη την ημέρα έπειτα από αίτημα του Vice τα οποία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Η επισκεψιμότητα

Αρχικά. όσον αφορά την επισκεψιμότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν πεσμένη κατά 8% την ημέρα των εκλογών και πιο συγκεκριμένα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, πιθανότατα διότι ήταν η ώρα που οι περισσότεροι πήγαν να ψηφίσουν. Στη συνέχεια η κινητικότητα επανήλθε στα συνηθισμένα επίπεδα για λίγες ώρες, μιας και από τις 21:00 κι έπειτα -λίγο μετά το «κλείδωμα» των εκλογικών αποτελεσμάτων δηλαδή- παρατηρήθηκε μια αύξηση της επισκεψιμότητας της τάξεως του 7%. 

Τα νούμερα παρέμειναν υψηλά και την επόμενη μέρα, που ξεκίνησε με κινητικότητα η οποία ξεπερνούσε κατά 5% τη συνηθισμένη. Πάλι γύρω στις 21:00 παρατηρήθηκε μια αύξηση του 9%. 

Οι κορυφαίες αναζητήσεις

Οι αναζητήσεις των χρηστών, από την άλλη, έχουν διάφορες μεταφράσεις. Η λέξη Greek ήταν στην κορυφή των επιλογών, ενώ στη δεύτερη θέση υπάρχει για κάποιο λόγο, ανεξήγητο ακόμη, η λέξη «Εύοσμος».

Από εκεί και πέρα επιμείναμε ελληνικά, αφού οι λέξεις/φράσεις: «Greek Amateur», «Greece» και «Greek Porn» βρίσκονται διάσπαρτες σε διάφορες θέσεις της λίστας. Το «Greek» βέβαια συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση από το 2017.

Από εκεί και πέρα η αγάπη για το «Lesbian» παραμένει δυνατή, με τη συγκεκριμένη αναζήτηση να βρίσκεται τρίτη στη λίστα, ακριβώς πάνω από το «Milf». Έπειτα, έρχονται στην κατάταξη το «Gangbang», «Anal» και «Stepmom», ενώ κάπου μέσα σε όλον αυτό τον κυκεώνα βρίσκεται και η περήφανη κατηγορία του «Footjob».

Από εκεί και πέρα η ερασιτεχνική πλευρά του πορνό βρίσκεται στην έκτη θέση και μετά βρίσκουμε την κατηγορία «Popular With Women». 

Εντυπωσιακή άνοδο για το «Smoking»

Εντυπωσιακή άνοδο παρουσίασε η κατηγορία «Smoking», μιλώντας για ποσοστό της τάξης του 62% και αυτό μέσα σε δύο μέρες. Αξιοσημείωτη άνοδο (38%) σημείωσε επίσης η κατηγορία «Tattooed Women» καθώς και η «Latina» (25%).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter