«Πόρτα» Αχτσιόγλου στην Athens Voice, που απάντησε με φλυαρίες περί… «εργαλειοποίησης του θανάτου»!

«Πόρτα» Αχτσιόγλου στην Athens Voice, που απάντησε με φλυαρίες περί… «εργαλειοποίησης του θανάτου»!

«Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice (official) που λοιδωρεί μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που μας απειλεί: τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό είναι τελικά το σημείο συνάντησης του ρατσισμού, του σεξισμού και της ταξικής υπεροψίας. Και με αυτό το σύμπαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου», σχολίασε σήμερα μέσω facebook η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή την ντροπιαστική ανάρτηση της γνωστής ιστοσελίδας.

Η κα Αχτσιόγλου πρόσθεσε επίσης πως «πριν λίγες μέρες είχα δεχτεί την πρόταση να παραχωρήσω μια συνέντευξη στην Athens Voice παρότι ο λόγος της συχνά είναι εξαιρετικά κατεδαφιστικός έναντι της κυβέρνησης. Προφανώς μετά τα σημερινά, ακύρωσα την συνέντευξη. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά.»

Από τη μεριά της, η Athens Voice αντί να ζητήσει συγγνώμη στους αναγνώστες της για όσα άθλια ανάρτησε, επιτέθηκε στην υπουργό καλώντας την να «αναζητήσει την «απανθρωπιά και τον κοινωνικό κανιβαλισμό» στην πολιτική της κυβέρνησής της που οδήγησε στην Ειδομένη και στη Μόρια» και κατηγορώντας την κυβέρνηση για… εργαλειοποίηση του θανάτου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διαβάσουν ΕΔΩ όλη την απάντηση της Athens Voice στην υπουργό.

Διαβάστε σχετικά

Η Αthens Voice ξέχασε πώς γράφεται η «συγγνώμη»!

Οργισμένη αντίδραση Πολάκη για αθλιότητα Athens Voice: «Αυτά τα παιδόγγονα του Γκέμπελς θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter