Πόρτο – Ίντερ 0-0: Τα δοκάρια έσωσαν τους «νερατζούρι»

Πόρτο – Ίντερ 0-0: Τα δοκάρια έσωσαν τους «νερατζούρι»

Η Ιντερ έχοντας την τύχη με το μέρος της, αφού δύο φορές στις καθυστερήσεις η μπάλα βρήκε στα δοκάρια της, απέσπασε 0-0 στην Πορτογαλία από την Πόρτο και σε συνδυασμό με τη νίκη της 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο, πήρε την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο ματς καθώς ήταν εκείνοι που καίγονταν για το γκολ, αλλά ο Τζέκο έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 23’ για να ανοίξει το σκορ η Ίντερ. Οι «δράκοι» έχασαν τη δική τους ευκαιρία με τον Εβανίλσον στο 34’ σε ένα ματς με πολλά φάουλ και διακοπές και ελάχιστες φάσεις.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το 2ο ημίχρονο με την Πόρτο να προσπαθεί έστω κι ανορθόδοξα να πιέσει και την Ιντερ να αμύνεται και να ψάχνει την καλή αντεπίθεση. Όμως και πάλι είχαμε πολλές διακοπές, φάουλ και ένα καλό σουτ του Τσαλχάνογλου λίγο άουτ στο 77’…

Στις καθυστερήσεις το ματς έγινε θρίλερ. Η Πόρτο είχε δοκάρι με τον Ταρεμί, είχε σουτ του Φράνκο που έδιωξε στη γραμμή ο Ντάμφρις και αργότερα νέο δοκάρι με τον Γκρούγιτς!

Ο Πολωνός διαιτητής Σιμόν Μαρτσίνιακ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ντάρμιαν, Τζέκο, Πεπέ.

Πόρτο: Κόστα, Πεπέ, Καρντόζο, Μαρκάνο, Σανουσί, Ζαϊντού (85’ Γουέντελ), Εουστάκιο (71’ Φράνκο), Ουρίμπε (85’ Ναμάσο), Γκρούγιτς, Εβανίλσον (71’ Μαρτίνεθ), Ταρεμί, Γκαλένο.

Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν (80’ Σκρίνιαρ), Ατσέρμπι, Μπαστόνι (74’ Ντε Φράι), Ντάμφρις, Μπαρέλα (80’ Μπρόζοβιτς), Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο (70’ Ντ’ Αμπρόζιο), Μαρτίνες, Τζέκο (70’ Λουκάκου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter