Πορτογαλία: Στους κορυφαίους έντεκα ο Μήτρογλου

Πορτογαλία: Στους κορυφαίους έντεκα ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ανάμεσα στους κορυφαίους ένδεκα του 2016 στην Πορτογαλία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα και την σχετική βράβευση που έγινε χθες σε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FPF), η εθνική ένωση προπονητών ποδοσφαίρου (ANTF) και η ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (SJPF).

Στην σχετική λίστα υπάρχουν έξι ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα, δύο της Πόρτο και τρεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Εντερσον (Μπενφίκα), Νέλσον Σεμέδο (Μπενφίκα), Κοάτες (Σπόρτινγκ), Λίντελοφ (Μπενφίκα), Αλεκ Τέλες (Πόρτο), Αντριέν (Σπόρτινγκ), Ντανίλο (Πόρτο), Πίτσι (Μπενφίκα), Ζόνας (Μπενφίκα), Μήτρογλου (Μπενφίκα), Ζέλσον Μάρτινς (Σπόρτινγκ).

Επίσης ο Φερνάντο Σάντος βραβεύτηκε ο προπονητής της χρονιάς: «Χωρίς την υποστήριξη των Πορτογάλων τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατά. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον πρόεδρο μου, είναι αυτός που εξαιτίας του είμαι εδώ, τους παίκτες μου και όλους όσους με συνόδευσαν. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους παίκτες που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην διαδρομή μας, και ότι για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να είναι παρόντες στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,» είπε ο Σάντος, που ξεπέρασε στον ανταγωνισμό τους Ρουί Βιτόρια και Βίτορ Ολιβέιρα.

Κορυφαίος Ποροτγάλος ποδοσφαιριστής για το 2016 ήταν φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ «αποκάλυψη της χρονιάς» ο Ρενάτο Σάντσες, που πλέον συνεχίζει την καριέρα του με την Μπάγερν, όπου έφτασε το καλοκαίρι από την Μπενφίκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter