Πορτοσάλτε: Το άσπρο – μαύρο για την «πόρτα» στον Μητσοτάκη από τον Σούνακ

Πορτοσάλτε: Το άσπρο – μαύρο για την «πόρτα» στον Μητσοτάκη από τον Σούνακ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Σταματήστε τα πιεστήρια! Σταματήστε τα όλα! Υποκλιθείτε στον νέο Πλανητάρχη, τον Μέγιστο Αρχοντα της Διεθνούς Πολιτικής, τον Μέτερνιχ, Ναπολέοντα, Καρλομάγνο και βάλε, που μάς κάνει την τιμή να είναι και πρωθυπουργός της μικρής, φτωχής και αχάριστης Ελλάδας.

Λίγες ώρες μετά την τεράστια προσβολή για τον ίδιο και τη χώρα, την πρωτοφανή ακύρωση του ραντεβού από τον Βρετανό πρωθυπουργό, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ήδη στο Λονδίνο, βρέθηκε εξήγηση.

Δεν είναι αυτό που νομίζετε, γράφει ο Αρης Πορτοσάλτε κάνοντας ένα ακόμη τεράστιο βήμα στην καριέρα του, εκλαϊκεύοντας την υπέρτατης σοφίας προσωπική διπλωματία Μητσοτάκη. Τι να μάς πουν οι σπόντες Γεραπετρίτη, οι αναλύσεις υπέρ και κατά του Ρίσι Σούνακ από τα βρετανικά ΜΜΕ. Δεν ξέρουν την τύφλα τους. Ο δάσκαλος της ερμηνευτικής τα είπε όλα: «Διεθνής κυριαρχία Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης: Ψυχρολουσία Μητσοτάκη στο Λονδίνο όταν ο Σούνακ του έκλεισε την πόρτα της Downing Street

Δεν ξέρουμε αν το λιβάνι έχει ακριβύνει, αλλά ο κ. Πορτοσάλτε δεν έχει πρόβλημα να το καταναλώνει με το κιλό. «Παίκτης υψηλού βεληνεκούς ο Έλληνας πρωθυπουργός δοκιμάζει την πολιτική σκηνή της Βρετανίας και εκθέτει τον πανικό της κυβέρνησης της», γράφει.

Ναι, είναι ο ίδιος Μητσοτάκης που χθες παραπονιόταν στα κοινωνικά δίκτυα επειδή έφαγε «πόρτα». «Εκφράζω την ενόχλησή μου για το γεγονός ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη μας συνάντηση λίγες ώρες πριν αυτή πραγματοποιηθεί», έγραψε.

Είναι ο ίδιος Μητσοτάκης για τον οποίο το BBC έγραψε «ο Έλληνας πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι περιφρονήθηκε».

Δεν ρώτησαν τον Αρη Πορτοσάλτε. Κακώς. Ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν ξέρει πόσο τεράστιος διεθνής παίκτης είναι…

Διαβάστε επίσης: Μυστική διπλωματία Μητσοτάκη: «Η ακύρωση δεν έγινε για τα γλυπτά» υποστηρίζει ο Γεραπετρίτης (Video)

Μια χοντρή προσβολή στην Ελλάδα από τον βρετανό πρωθυπουργό μέσω Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter