Πορτοσάλτε: Η απεργία της ΕΣΗΕΑ ήταν μια ευγενική χορηγία στην κρατική τηλεόραση (video)

Πορτοσάλτε: Η απεργία της ΕΣΗΕΑ ήταν μια ευγενική χορηγία στην κρατική τηλεόραση (video)

Ως χορηγία και επικοινωνιακό πυροτέχνημα αντιλαμβάνεται ο Άρης Πορτοσάλτε τον αγώνα των δημοσιογράφων για δικαίωμα στην εργασία. Ένα δικαίωμα που απειλείται από την τροπολογία που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση. 

Ο  διαγραφείς  από την Ένωση Συντακτών απέδειξε για άλλη μια φορά πως αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και ακόμα περισσότερο την εργασιακή αλληλεγγύη εντελώς τυχοδιωκτικά.

 Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Πορτοσάλτε σχολίασε την χθεσινή απεργία της ΕΣΗΕΑ ως «ευγενική χορηγία στην κρατική τηλεόραση για να διαφημίσει τα προϊόντα της, τα ενημερωτικά». Μάλιστα, έκανε λόγο για «υπέροχη αριστεροδεξιά διοίκηση της Ένωσης».

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Άρης Πορτοσάλτε επιδεικνύει αντισυναδελφική και απεργοσπαστική συμπεριφορά. Εξάλλου, ένας από τους λόγους που διεγράφη ήταν και αυτός.

Ο αγώνας των δημοσιογράφων είναι δίκαιος. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει σκοπό να κάνει ακόμα ένα δωράκι στους καναλάρχες. Τους δίνει το δικαίωμα να μειώσουν τους εργαζόμενους από 400 -που είναι το μίνιμουμ πλαφόν- σε 240. Κάθε χαμένη θέση είναι πλήγμα για τον κλάδο μας και τον κάθε συνάδελφο δημοσιογράφο.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter