Πορτοσάλτε νούμερο 2

Πορτοσάλτε νούμερο 2

Εζήλωσε τη… δόξα του Άρη Πορτοσάλτε ο Βασίλης Σκουρής του news247. Εδώ και μερικούς μήνες μία φορά την εβδομάδα έχει καλεσμένο τον γνωστό ραδιοφωνικό «πελάτη» του Πορτοσάλτε που ακούει στο όνομα Άδωνης Γεωργιάδης.

Και ως άλλος (αλλά… μικρός) Πορτοσάλτε, κάνει ό,τι μπορεί για να περνά ευχάριστα την ώρα του στο στούντιο ο γνωστός τηλεπωλητής της ΝΔ. Ερωτήσεις-χάδια και «πάσες» στον Άδωνη, ο οποίος προς τιμήν του δεν κρύβει τα φιλικά του αισθήματα για τον δημοσιογράφο που εργάζεται στον όμιλο του Δημήτρη Μάρη.

Το θλιβερό σε αυτήν τη συνέντευξη –ο θεός κι ο διάολος μαζί να την κάνουν συνέντευξη– ήταν ότι ο κ. Σκουρής σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μονολόγου του Αδ. Γεωργιάδη δεν τον διέκοψε ούτε μία στιγμή για να του πει: 

«Μπάστα, βρε αντιπρόεδρε. Έχεις κάποια στοιχεία για τις κατηγορίες που εκτοξεύεις εναντίον δημοσιογράφων (βλ. Κώστας Βαξεβάνης), πολιτικών και εφημερίδων;». Θα μπορούσε επίσης να του πει: «Ας καλέσουμε και τον Κώστα Βαξεβάνη να ακούσουμε και τη δική του άποψη…». 

Δυστυχώς, τίποτε από όλα αυτά τα απλά και εντός του πλαισίου της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν έπραξε ο Β. Σκουρής. Πάντα τέτοια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter