Πορτοσάλτε – Οικονόμου: Ποιος είπε ότι το Τάγμα Αζόφ είναι vεoναζi; (Video)

Πορτοσάλτε – Οικονόμου: Ποιος είπε ότι το Τάγμα Αζόφ είναι vεoναζi; (Video)
ÓÕÍÁÕËÉÁ ÔÏÕ ÌÁÑÉÏÕ ÖÑÁÃÊÏÕËÇ ÃÉÁ ÔÇÍ "ÙÑÁ ÔÇÓ ÃÇÓ" ÓÔÇÍ ÐÍÕÊÁ.ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ï ÄÇÌÏÓÉÏÃÑÁÖÏÓ ÁÑÇÓ ÐÏÑÔÏÓÁËÔÅ (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI

Μετά, το φιάσκο του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου χειροκροτούσε τους φασίστες του Τάγματος Αζόφ, οι δύο δημοσιογράφοι προσπάθησαν να ξεπλύνουν την ντροπή της κυβέρνησης υποβαθμίζοντας το γεγονός.

Το πλυντήριο έφτασε σε τέτοιο βαθμό ώστε να αμφισβητούν πως το Τάγμα Αζόφ πρόκειται για νεοναζιστική οργάνωση. Για τον Πορτοσάλτε και τον Οικονόμου αυτό που έγινε, εχθές, και έχει ξεσηκώσει την κοινή γνώμη έχει να κάνει με πουτινική προπαγάνδα.

Το χυδαιότερο όλων είναι ότι προσπάθησαν να καπηλευτούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής την στιγμή που το κόμμα που υπηρετούν αλιεύει ψηφοφόρους από την ίδια ακροδεξιά δεξαμενή και, φυσικά, ξεχνάνε τις συνομιλίες του Τάκη Μπαλτάκου, μέλους της Νέας Δημοκρατίας,  με τον Ηλία Κασιδιάρη.

*Η επόμενη φωτογραφία μπας και τους βοηθήσει να ξεδιαλύνουν τα πράγματα.

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Αναστασοπούλου: «Το ότι δεν θέλει κάποιος στο ελληνικό κοινοβούλιο να βλέπει νεοναζιστές δεν σημαίνει ότι δεν καταδικάζει την ρωσική εισβολή».

Οικονόμου: «Πρώτα απ’ όλα ποιος είπε ότι είναι νεοναζιστής;»

Πορτοσάλτε: «Ποιος είπε ότι είναι νεοναζί;».

Αναστασοπούλου: «Το Τάγμα Αζόφ τι είναι;»

Οικονόμου: «Ποιος είπε ότι είναι νεοναζιστής ο άνθρωπος αυτός»

Αναστασοπούλου: «Το Τάγμα Αζόφ τι είναι;»

Οικονόμου: «Έχει ενσωματωθεί στον ουκρανικό στρατό. Έχει μιλήσει ο Ουκρανός πρέσβης για αυτό. Έχει ξεκαθαρίσει από το ’14 από τα στοιχεία τα νεοναζιστικά».

Αναστασοπούλου: «Τότε γιατί είναι λάθος;»

Οικονόμου: «Γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση…»

Πορτοσάλτε: «Είναι λάθος γιατί μετατόπισε το μήνυμα…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter