Πώς απάντησε στον Γιώργο Λέφα ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη

Πώς απάντησε στον Γιώργο Λέφα ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη

Με μια λακωνική δήλωση ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε σε όσα ανέφερε ο Γιώργος Λέφας σε εκπομπή στο Open.

Ο δικηγόρος του προφυλακισμένου κατηγορούμενου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε στον πρώην συνεργάτη και φίλο του Γιώργο Λέφα ο οποίος μιλώντας στο «Open Weekend» το Σάββατο ανέφερε τα εξής: ««Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το #MeToo. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου “λέγε, λέγε και θα το κάνω εγώ όπως θέλω” . Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου. Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται». Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως όταν άρχισαν οι απακαλύψεις η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη Ελπίδα Νίνου επικοινώνησε μαζί του: «Τα τελευταία δέκα χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;». 

Ο κ. Δημητρακόπουλος απάντησε ως εξής: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του πολλά χρόνια χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιπππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων·  χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter