Πώς καταγράφουν τα διεθνή ΜΜΕ την τραγωδία με το καναντέρ στην Κάρυστο

Πώς καταγράφουν τα διεθνή ΜΜΕ την τραγωδία με το καναντέρ στην Κάρυστο

Τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ κάνει το συγκλονιστικό συμβάν στον Πλατανιστό Καρύστου, με την πτώση του καναντέρ CL-215 κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων κατάσβεσης της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο (Photos-Video)

«Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος ενώ μαίνονται εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές και δίνονται νέες εντολές για εκκένωση οικισμών στην Ελλάδα», σημειώνει η Washington Post.

Για «σοκαριστική στιγμή» κάνει λόγο η Daily Mail κάνοντας αναφορά στο καναντέρ που συνετρίβη «ενώ επιχειρούσε για την κατάσβεση των πυρκαγιών σε ελληνικό νησί». «Το περιστατικό σημειώθηκε στην Εύβοια και καταγράφηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση».

«Το αεροσκάφος που πάλευε με τις φλόγες συνετρίβη στη νότια Εύβοια. Δύο άνθρωποι αποτελούσαν το πλήρωμα του Canadair», γράφει το BBC.

«Πυροσβεστικό ελικόπτερο συνετρίβη ενώ οι πυρκαγιές μαίνονται εκτός ελέγχου», σημειώνει το Associated Press που κάνει επίσης αναφορά και στις εντολές εκκένωσης οικισμών από το 112.

«Πυροσβεστικό ελικόπτερο συνετρίβη στην Ελλάδα. Το βίντεο που μεταδόθηκε στην κρατική τηλεόραση δείχνει το αεροσκάφος να πετά σε χαμηλό ύψος…», αναφέρει η Evening Standard.

«Η Ελλάδα βιώνει μία κόλαση:  Πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη», σημειώνει η Hurriyet.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter