Πώς μια εταιρεία ξεχωρίζει ως «Best Workplace»; Η Kaizen Gaming μοιράζεται το μυστικό της

Πώς μια εταιρεία ξεχωρίζει ως «Best Workplace»; Η Kaizen Gaming μοιράζεται το μυστικό της

Η εταιρεία που το δυναμικό της αποτελείται από 41 εθνικότητες ανοίγει τις πόρτες της και εξηγεί πώς κατάφερε να διακριθεί ως ένα από τα πέντε καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την Kaizen Gaming, που όπως αποτυπώθηκε από έρευνες, αλλά και τις διακρίσεις της, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι χαίρουν ίσης μεταχείρισης ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, το φύλο και την ηλικία τους, νιώθουν σεβασμό και ίσοι ο ένας προς τον άλλο.

Για να καταστεί αυτή η προτεραιότητα πραγματική για τους εργαζόμενους, η εταιρεία εφαρμόζει με συνέπεια το τρίπτυχο της συμπερίληψης, των ευκαιριών εξέλιξης και της ισορροπίας εργασίας με την προσωπική ζωή.

Ας το δούμε πιο αναλυτικά:

  • Συμπερίληψη: Η εταιρεία αγκαλιάζει την ποικιλομορφία, με το ανθρώπινο δυναμικό της να απαρτίζεται από 41 εθνικότητες. Η ίση μεταχείριση ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας ή εθνικότητας αποτελεί θεμελιώδη αξία.
  • Ευκαιρίες Εξέλιξης: Η Kaizen Gaming εστιάζει στην ανάπτυξη των εργαζομένων της, προσφέροντας προγράμματα κατάρτισης, εσωτερική κινητικότητα και προοπτικές εξέλιξης.
  • Ισορροπία Εργασίας-Προσωπικής Ζωής: Το “well-being” των εργαζομένων λαμβάνει προτεραιότητα. Το πρόγραμμα Better You περιλαμβάνει δράσεις για την προώθηση της σωματικής και ψυχικής υγείας, καθώς και της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων.

Τι Λένε οι Εργαζόμενοι:

Σύμφωνα με έρευνα του Great Place to Work, η Kaizen Gaming διακρίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως ένα από τα πέντε “Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα” στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη διάκριση προκύπτει από ανώνυμες και εμπιστευτικές απαντήσεις, που έδωσαν αναφορικά με την καθημερινότητά τους στην Kaizen Gaming 1.436 εργαζόμενοί της στην Ελλάδα. Τα ευρήματα αντικατοπτρίζουν την εμπειρία των εργαζομένων:

  • 9 στους 10 αισθάνονται υπερήφανοι που εργάζονται στην Kaizen Gaming.
  • 9 στους 10 θα πρότειναν την εταιρεία σε φίλους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Kaizen Gaming μετρά περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, από τους οποίους το 95% ανήκει στις γενιές Millennials και Gen Z, δείχνοντας την ελκυστικότητα της εταιρείας στους νεότερους. Μάλιστα, ο αριθμός αυτός ολοένα και αυξάνεται και αναμένεται γρήγορα να ξεπεράσει τους 3.000, καθώς η εταιρεία το τελευταίο διάστημα προσλαμβάνει περισσότερους από 100 εργαζόμενους κάθε μήνα.

Εξέλιξη και well being

Στον τομέα της τεχνολογίας, όπου η μάχη για ικανά στελέχη είναι σκληρή, η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που προσελκύει και διατηρεί τους εργαζομένους μακροπρόθεσμα αποτελεί πρόκληση. Η Kaizen Gaming έχει βρει το κλειδί: προσφέρει στους εργαζομένους αυτό που πραγματικά επιθυμούν, με έμφαση στην εξέλιξη και την ανάπτυξη.

Αρκεί μόνο να γνωρίζει κανείς ότι μόλις τον περασμένο Μάρτιο περίπου 400 εργαζόμενοι της Kaizen Gaming πήραν προαγωγή, ενώ 200 ακόμη μετακινήθηκαν εσωτερικά σε θέσεις που επιθυμούσαν. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει στους ανθρώπους της εξατομικευμένα προγράμματα ανάπτυξης, καθώς και δωρεάν πρόσβαση σε διαδικτυακές πλατφόρμες εκπαίδευσης.

Παράλληλα, αναγνωρίζει πως η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής (work-life balance) είναι απαραίτητη για την ευημερία και την απόδοση των εργαζομένων της. Γι’ αυτόν τον λόγο, υλοποιεί το πρόγραμμα Better You, με στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων της σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: τη φυσική κατάσταση, την ψυχική υγεία, την ασφάλεια και τη συμπερίληψη.

Σε αυτό το πλαίσιο παρέχονται στους εργαζόμενους μεταξύ άλλων συμβουλευτική υπηρεσία από διατροφολόγο, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, παροχή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών και εκπαιδεύσεις για την προώθηση της συμπερίληψης.

Αν ενδιαφέρεσαι για μια καριέρα στην Kaizen Gaming μπορεις να ανακαλύψεις τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και να γίνεις μέλος μιας ομάδας που εκτιμά την ανάπτυξη, την ισορροπία και την αίσθηση του ανήκειν.

Σχετική ενημέρωση μπορείς να βρεις και στην αντίστοιχη σελίδα του LinkedIn

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter