Πώς θα πληρώσετε εύκολα και γρήγορα το φόρο εισοδήματος

Πώς θα πληρώσετε εύκολα και γρήγορα το φόρο εισοδήματος

Άμεση εξυπηρέτηση και ανέπαφες συναλλαγές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν στους φορολογούμενους μια εύκολη λύση για την πληρωμή των δόσεων του φόρου εισοδήματος, χωρίς ουρές και αναμονή. Η υπηρεσία πληρωμών της Tora Wallet, η οποία είναι διαθέσιμη σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, δίνει τη δυνατότητα για συναλλαγές μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

Πληρωμές καθημερινά έως αργά το βράδυ ακόμη και το Σαββατοκύριακο

Όσο πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων και την πληρωμή των δύο πρώτων δόσεων, η κίνηση στα καταστήματα του δικτύου του ΟΠΑΠ αυξάνεται.

«Ο κυριότερος λόγος που ο κόσμος προτιμάει το κατάστημά μας είναι το ωράριό μας. Εδώ, μπορεί κάποιος να πληρώσει τις οφειλές του ακόμα και αργά το βράδυ ή και το Σαββατοκύριακο» τονίζει ο Μιχάλης Πολυχρονιάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. «Έχουμε πολλούς πελάτες που έρχονται αργά το απόγευμα, μετά τη δουλειά τους, ή ακόμα και το Σάββατο, ενώ κάνουν τα ψώνια της εβδομάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πολυχρονιάδης.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Πολυχρονιάδη, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Πιτσούλη, άνοιξε το 1988. «Λειτουργούμε 33 χρόνια και έχουμε πολλούς σταθερούς πελάτες, τους οποίους, τα τελευταία χρόνια, εξυπηρετούμε και για την πληρωμή λογαριασμών. Ο κόσμος ξέρει ότι στο πρακτορείο δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιμένει σε ουρά ή να συνωστιστεί. Πόσο μάλλον τώρα, στην περίοδο της πανδημίας, που όλοι θέλουν να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλοι οι υπάλληλοι και οι πελάτες τηρούν τα μέτρα προστασίας, ενώ γίνονται τακτικές απολυμάνσεις καθημερινά», σημειώνει ο κ. Πολυχρονιάδης.

Και εξόφληση λογαριασμών

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ πραγματοποιείται, επίσης, εξόφληση όλων των υπόλοιπων λογαριασμών ενός νοικοκυριού, όπως σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου. «Μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορεί κάποιος να πληρώσει περισσότερους από 230 λογαριασμούς ΔΕΚΟ και άλλων υπηρεσιών», υπογραμμίζει ο κ. Πολυχρονιάδης.

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter