Πόσες φορές είδαν το video με το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία πριν κατέβει

Η live μετάδοση του μακελειού στη Νέα Ζηλανδία, όπως το ήθελε ο μακελάρης, προβλήθηκε 4.000 φορές πριν αφαιρεθεί, σύμφωνα με το Facebook.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το facebooκ, κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης, το βίντεο προβλήθηκε λιγότερο από 200 φορές. Κανένας χρήστης δεν δημοσίευσε το βίντεο κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, δήλωσε το κοινωνικό δίκτυο.

Η πρώτη αναφορά χρήστη για το αρχικό βίντεο ήρθε 29 λεπτά μετά την πρώτη δημοσίευση και 12 λεπτά μετά τη λήξη της live μετάδοσης, επισήμανε το Facebook.

Το Facebook επισήμανε ότι έσβησε το λογαριασμό του ύποπτου από το Facebook και το Instagram καθώς και τη live μετάδοση. Το βίντεο, ωστόσο, διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο .

Επίσης, η εταιρεία δήλωσε ότι ήταν σε θέση να ανιχνεύσει οπτικά παρόμοια βίντεο με το πρωτότυπο και να τα αφαιρέσει αυτόματα από το Facebook και το Instagram.

Το Facebook δήλωσε το περασμένο Σάββατο ότι αφαίρεσε 1,5 εκατομμύριο βίντεο από την επίθεση τις πρώτες 24 ώρες από την αρχική του εμφάνιση. Παράλληλα, 1,2 εκατομμύρια από αυτά τα βίντεο «μπλοκαρίστηκαν κατά τη μεταφόρτωση». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.