Πόσες φορές είδαν το video με το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία πριν κατέβει

Πόσες φορές είδαν το video με το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία πριν κατέβει

Η live μετάδοση του μακελειού στη Νέα Ζηλανδία, όπως το ήθελε ο μακελάρης, προβλήθηκε 4.000 φορές πριν αφαιρεθεί, σύμφωνα με το Facebook.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το facebooκ, κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης, το βίντεο προβλήθηκε λιγότερο από 200 φορές. Κανένας χρήστης δεν δημοσίευσε το βίντεο κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, δήλωσε το κοινωνικό δίκτυο.

Η πρώτη αναφορά χρήστη για το αρχικό βίντεο ήρθε 29 λεπτά μετά την πρώτη δημοσίευση και 12 λεπτά μετά τη λήξη της live μετάδοσης, επισήμανε το Facebook.

Το Facebook επισήμανε ότι έσβησε το λογαριασμό του ύποπτου από το Facebook και το Instagram καθώς και τη live μετάδοση. Το βίντεο, ωστόσο, διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο .

Επίσης, η εταιρεία δήλωσε ότι ήταν σε θέση να ανιχνεύσει οπτικά παρόμοια βίντεο με το πρωτότυπο και να τα αφαιρέσει αυτόματα από το Facebook και το Instagram.

Το Facebook δήλωσε το περασμένο Σάββατο ότι αφαίρεσε 1,5 εκατομμύριο βίντεο από την επίθεση τις πρώτες 24 ώρες από την αρχική του εμφάνιση. Παράλληλα, 1,2 εκατομμύρια από αυτά τα βίντεο «μπλοκαρίστηκαν κατά τη μεταφόρτωση». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter