Πόσες λίστες Πέτσα θα χρειαστεί ακόμα η κυβέρνηση για την προπαγάνδα;

Πόσες λίστες Πέτσα θα χρειαστεί ακόμα η κυβέρνηση για την προπαγάνδα;

Πέρσι τέτοιο καιρό είχαμε ανοίξει και περιμέναμε τους τουρίστες. Ήταν τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η επιτελική ομάδα του πανηγύριζε πως δάμασε το τέρας.

Εξάλλου βοήθησαν σε αυτό και οι λίστες Πέτσα αλλά και όλα τα παράπλευρα «δωράκια» σε τράπεζες, επιχειρηματίες, καναλάρχες και πάει λέγοντας.

Ταξικά «δωράκια» ήταν και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που πέρασαν.

Αλλά και τα στοιχεία, παρόλο που φώναζαν οι επιστήμονες ότι ο Σεπτέμβρης θα ήταν δύσκολος, έδειχναν σχεδόν «καθαρά».

Για παράδειγμα στις 6 Ιουλίου του 2020 είχαμε μόλις 43 κρούσματα, ΚΑΝΕΝΑΝ θάνατο και μόλις 11 συμπολίτες μας διασωληνωμένους.

Η πορεία τότε ήταν σχεδόν ανέφελη και δεν έδειχνε «στατιστικά» αυτό που ερχόταν. Εξάλλου τότε είχαμε καταγεγραμμένους «μόλις» 192 θανάτους.

Μια βδομάδα μετά, στις 13 Ιουλίου του 2020 τα επίσημα στοιχεία ήταν καλύτερα. Μόλις 24 νέα κρούσματα, κανέναν νέο θάνατο (193 συνολικά) και μόλις 12 διασωληνωμένους…


Το τι ακολούθησε το γνωρίζουμε δυστυχώς.

Ανοίξαμε, κλείσαμε, ρίξαμε ευθύνες παντού, ελπίσαμε στα εμβόλια, ήρθαν τα εμβόλια αλλά παρά το ότι ένα μέρος του πληθυσμού το έχει κάνει (περίπου 40% πλήρως) η εικόνα παραμένει τραγική και προδιαγράφεται χειρότερη.

Με την κυβερνητική αποτυχία της δημιουργίας τείχους ανοσίας, μετράμε μετά από 12 μήνες ΣΥΝΟΛΙΚΑ 12.754 θανάτους. Δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο χάσαμε μια μικρή πόλη της χώρας!!!

Χθες, ένα χρόνο μετά το διψήφιο αριθμό κρουσμάτων είχαμε 1.797 νέα κρούσματα ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεπεράσουμε τα 2.000 όταν ακριβώς ένα χρόνο πριν είχαμε μόλις 24!!!


Η κυβέρνηση στηρίχθηκε στους εμβολιασμούς, κατηγορήθηκε πως δεν άκουσε τους επιστήμονες, προχώρησε σε σπασμωδικά μέτρα και ανοίγματα υπό την πίεση της Οικονομίας, τόσο στην Εστίαση, όσο και στον Τουρισμό. Παράλληλα χάιδεψε την Εκκλησία, προτίμησε απευθείας αναθέσεις, κατηγόρησε τους αντιπάλους της, προσπαθεί να ελέγξει τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αρκέστηκε στο να είναι ο πιστός εντολοδόχος των Βρυξελλών, να μην χαράξει και δική του πολιτική ή εναλλακτική λύση και στην ουσία «έβρισε» τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όταν επανέφερε τη συζήτηση για τις πατέντες των εμβολίων…

Στην αρχή στοχοποιούσαν ηλικιακές κατηγορίες. Με αλαζονικό ύφος και πολλές πόζες και διαγγέλματα προπαγάνδας προσπάθησαν να κρατήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά, όχι όμως και τη χώρα όρθια, ούτε τον πληθυσμό.

Αν κάποιος φταίει για αυτούς τους αριθμούς που μεταφράζονται σε απώλειες ανθρώπων, φίλων, συγγενών, δεν είναι η ατομική ευθύνη αλλά η πολιτική ευθύνη… Ο πληθυσμός, οι πολίτες και κουράστηκαν με το κυβερνητικό show και βρέθηκαν μπροστά σε αντιφατικές πληροφορίες.

Πόσες ακόμα λίστες Πέτσα θα χρειαστούν για να στηριχτεί η αποτυχία της κυβέρνησης;

Γιατί το δέλεαρ των 150€ μάλλον δεν πιάνει…

Τελικά το βέβαιο είναι πως έχουμε ατομική ευθύνη όταν ψηφίζουμε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter