Πόσο καιρό είναι ασφαλές να μένουν οι τροφές στην κατάψυξη;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που… στοκάρουν τρόφιμα για την καραντίνα γεμίζοντας το καρότσι του Super Market με πολλές τροφές που στη συνέχεια πρέπει να συντηρήσουν.

H κατάψυξη αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο προκειμένου να διατηρηθούν τα τρόφιμα με φυσικό τρόπο αναχαιτίζοντας ταυτόχρονα τη δράση παραγόντων που προκαλούν αλλοιώσεις των τροφών.

Τα πλεονεκτήματα της κατάψυξης ως μεθόδου συντήρησης των τροφίμων είναι οι ελάχιστες μεταβολές στην θρεπτική αξία και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των κατεψυγμένων τροφίμων σε σχέση με άλλες μεθόδους διατήρησης όπως η κονσερβοποίηση και η αφυδάτωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.