Πόσο κοστίζει το ζαφείρι(;) της Γιάννας Αγγελοπούλου (Photo)

Πόσο κοστίζει το ζαφείρι(;) της Γιάννας Αγγελοπούλου (Photo)

Αν μη τι άλλο… λαμπρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η «βασιλική» δεξίωση που παρατέθηκε προς τιμήν του Πρίγκιπα Καρόλου και της Δούκισσας της Κορνουάλλης Καμίλας.

Το Προεδρικό Μέγαρο φόρεσε κυριολεκτικά τα καλά του προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων, και όσοι παρευρέθηκαν σίγουρα φάνηκαν αντάξιοι της περίστασης, δηλαδή μιας βασιλικής δεξίωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα μπλε πετράδι που είχε φορέσει η Γιάννα Αγγελοπούλου και σίγουρα μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, αφού ο φωτογράφος φρόντισε να κάνει μια κοντινή λήψη στο εντυπωσιακό κόσμημα.

Φυσικά, το εύλογο ερώτημα, που ο καθένας μπορεί να έχει. Πόσο κοστίζει άραγε ένα τέτοιο κομψοτέχνημα.

Καθώς δεν είμαστε ειδικοί στα πετράδια, αλλά κάνοντας μια μικρή «έρευνα» καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για ένα ζαφείρι, λόγω φυσικά του χρώματος και της απόχρωσης, αλλά και του σχήματος καθώς δεν είναι «κομμένο» σαν διαμάντι.

Το ζαφείρι(;) της Γιάννας Αγγελοπούλου έχει μια τρομακτική ομοιότητα με το θρυλικό πετράδι «Blue Belle of Asia», που όπως διακρίνετε στη φωτογραφία είναι πανομοιότυπα κομμένο στην ίδια απόχρωση αλλά απλώς –όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- λίγο πιο μικρό.

Για την ιστορία, το 392,52 καρατίων «Blue Belle of Asia» αποτελεί μέρος από ένα κολιέ με διαμάντια και πωλήθηκε το Νοέμβριο του 2014 από τον οίκο Christie’s στην τιμή των 11.520.000 λιρών. Το Ceylon ζαφείρι σε σχήμα μαξιλαριού ξεπέρασε κάθε πολύτιμο λίθο του είδους του όσον αφορά την αγοραστική του αξία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter