ΠΟΣΠΕΡΤ για ΣΚΑΙ: Είναι το ανεπίσημο γραφείο Τύπου της ΝΔ

ΠΟΣΠΕΡΤ για ΣΚΑΙ: Είναι το ανεπίσημο γραφείο Τύπου της ΝΔ

Με σκληρή ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ απαντά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ χαρακτηρίζοντάς τον «ως ανεπίσημο γραφείο τύπου της ΝΔ» επισημαίνοντας ότι «δια στόματος της “οικογένειας” δηλαδή της Σίας Κοσιώνη, εξέπεμψε και πάλι τα δηλητηριώδη ψέματά του εναντίον της ΕΡΤ και των εργαζόμενων σε αυτήν».

Το συνδικαλιστικό Όργανο της ΕΡΤ μιλά για ψεύδη εκ μέρους του καναλιού, προσθέτοντας ότι το γεγονός αποδεικνύουν και οι «δεκάδες καταγγελίες εναντίον του που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από το ΕΣΡ, από τα πειθαρχικά της ΕΣΗΕΑ κλπ». «Εν προκειμένω είστε ψεύτες» συνεχίζει η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ «γιατί με δόλο και πρόθεση θέλετε για άλλη μια φορά να αμαυρώσετε την εικόνα της ΕΡΤ και όσων εργάζονται σε αυτήν, αναφέροντας ψευδώς ότι ο νέος ΓΚΠ της ΕΡΤ καθιερώνει ως ημέρα αργίας την ημέρα που άνοιξε επίσημα ξανά η ΕΡΤ (γιατί δεν έκλεισε ποτέ μέσω του ertopen), ενώ όπως γνωρίζατε και φαίνεται καθαρά στο σχέδιο του νέου ΓΚΠ, η ημέρα αυτή καθιερώνεται ως ημέρα εορτασμού και όχι αργίας. Το ξέρουμε ότι η μέρα που επισφραγίσθηκε η ήττα του “μαύρου” και των φίλων σας εμπνευστών του, δεν είναι για σας και για αυτούς μέρα γιορτής αλλά πένθους, αφού εκτός των άλλων διαλύθηκαν και θάφτηκαν οι κοινές σας προσδοκίες να βγει από τη μέση η ΕΡΤ. Να γνωρίζετε όλοι ότι θα την υπερασπιζόμαστε για πάντα, κόβοντας την όρεξη κάθε αρπακτικού» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή της και σε έντονο ύφος η ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει λόγο για κλέψιμο του παραγόμενου έργου της ΕΡΤ από τον ΣΚΑΙ, και για δήθεν υπηρεσία στην ενημέρωση χωρίς πλουραλισμό. 

«Όσο πιο πολύ εσείς θα διαφημίζετε το σκοτάδι και θα παραπλανείτε με τα ασύστολα και ξεδιάντροπα ψεύδη σας, τόσο περισσότερο οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και οι εκπρόσωποί τους (ΠΟΣΠΕΡΤ) θα αγωνίζονται εναντίον του μαύρου, αποκαλύπτοντας στο φως το αληθινό σας πρόσωπο και τα σκοτεινά σας σχέδια. Δυστυχώς για σας και τη ΝΔ της οποίας έχετε αναλάβει “εργολαβικά” την επικοινωνιακή … εξυπηρέτηση και προπαγάνδα και ευτυχώς για μας και την κοινωνία η ΕΡΤ δεν “πέθανε” στις 11/6/2013. Ήταν είναι και θα είναι ανοιχτή χάρη στον αγώνα της κοινωνίας ,των εργαζομένων και της ΠΟΣΠΕΡΤ. Είτε το θέλετε είτε όχι η ΕΡΤ θα υπάρχει αντίβαρο και σε πείσμα όλων σας που θέλετε έναν λαό “συμμορφωμένο” και “συντονισμένο” στις εντολές και τα συμφέροντα της πολιτικο-οικονομικής ολιγαρχίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter