ΠΟΣΠΕΡΤ: Κάλεσμα στα αντιφασιστικά-αντιρατσιστικά συλλαλητήρια της 18ης Σεπτέμβρη

ΠΟΣΠΕΡΤ: Κάλεσμα στα αντιφασιστικά-αντιρατσιστικά συλλαλητήρια της 18ης Σεπτέμβρη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ με την οποία καλεί σε μαζική συμμετοχή στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που θα γίνουν αύριο, Τετάρτη, σε αρκετές πόλεις της χώρας, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι ετών απ’ τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Πέρασαν έξι χρόνια από εκείνη την ημέρα που το μαχαίρι της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας έκοψε το νήμα της ζωής του Παύλου Φύσσα.

Έξι χρόνια από τότε που οι «πολιτισμένες» εκδοχές της ίδιας φασιστικής αντίληψης αποπειράθηκαν να σκεπάσουν τα πολιτικά κίνητρα αυτής της εν ψυχρώ δολοφονίας αποδίδοντάς την σε «διαφορές μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων».

Πέρασαν έξι χρόνια και η πολιτική, μιντιακή και δικαστική «κανονικότητα» θέλουν να ξεθωριάσει η μνήμη και να θολώσει η κρίση αυτών που θέλουν να ζήσουν σε μια δημοκρατική κοινωνία απαλλαγμένη από τη φτώχεια ,την ανεργία, την απανθρωπιά, το ρατσισμό, τις διακρίσεις, τον κοινωνικό στιγματισμό, τις προγραφές ,την ανισότητα, την αδικία και την εκμετάλλευση.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν ξεχνούν και δεν αφήνουν σε κανέναν να αμβλύνει το δημοκρατικό τους φρόνημα, ούτε θα αλλάξουν την αντιφασιστική τους στάση και δράση, επειδή θέλουν μερικοί να παρουσιάσουν την πολιτική ήττα της εγκληματικής συμμορίας της Χ.Α, ως «εξαέρωση» της φασιστικής δυσωδίας από την Ελλάδα.

Γι αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλη την κοινωνία να συμμετάσχει μαζικά αύριο Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2019 στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που θα γίνουν σε Αθήνα (Κερατσίνι, Οδός Παύλου Φύσσα, 5.30μμ), Θεσσαλονίκη (Καμάρα 6μμ), Γιάννενα (Περιφέρεια 6μμ), Χανιά (Πλατεία Αγοράς 7μμ), Ηράκλειο (Λιοντάρια 7μμ), Πάτρα (Πλ.Γεωργίου 6μμ), Βόλο (Πλατεία Ελευθερίας 7μμ) και Ξάνθη (Κεντρική Πλατεία 6μμ).

«Η πραγματικότητα είναι εκεί και σε περιμένει, θέλει να αλλάξει, άλλαξέ την»

Μπ. Μπρεχτ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter