Ποτάμι προς Μαυρωτά: «Καλή επιτυχία Γιώργο αλλά…»

Ποτάμι προς Μαυρωτά: «Καλή επιτυχία Γιώργο αλλά…»

Καλή επιτυχία στο έργο του εύχεται στο νέο γενικό γραμματέα Αθλητισμού της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρο του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά, το πολιτικό συμβούλιο του… μέχρι πρόσφατα κόμματός του!

Στην ανακοίνωσή του, το πολιτικό συμβούλιο του Ποταμιού αναρωτιέται εάν το πάθος και οι γνώσεις ενός ανθρώπου αρκούν για να αλλάξουν τα πάντα στον αθλητισμό και χαρακτηρίζει «εξ αρχής ναρκοθετημένη» την προσπάθεια του κ. Μαυρωτά. Και αυτό, όπως εξηγείται στην ανακοίνωση, επειδή θα πρέπει να συμπορευτεί «και τελικά να ακολουθήσει την παλαιοκομματική συντηρητική ηγεσία του υπουργείου Αθλητισμού»!

Το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος ανακοίνωσε, επίσης, ότι κάνει αποδεκτή την «αυτονόητη παραίτηση» του Γιώργου Μαυρωτά, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού φιλελεύθερου Κινήματος.

Η ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού:

Το πάθος και οι γνώσεις ενός ανθρώπου αρκούν για να αλλάξουν τα πάντα στον αθλητισμό; Στο ερώτημα αυτό θα κληθεί να απαντήσει η πραγματικότητα τους επόμενους μήνες. Πάντως η προσπάθεια του Γιώργου Μαυρωτά είναι εξ αρχής ναρκοθετημένη αφού θα πρέπει να συμπορευθεί και τελικά να ακολουθήσει την παλαιοκομματική συντηρητική ηγεσία του υπουργείου Αθλητισμού.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή δύναμη. Είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσει να υπερασπισθεί την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη στον πολύπαθο χώρο ευθύνης του. Φοβούμαστε όμως ότι οι προοδευτικές λύσεις που υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται δεν έχουν και πολλούς συμμάχους στο κυβερνητικό νεοδημοκρατικό στρατόπεδο.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού κάνει αποδεκτή την αυτονόητη παραίτηση του Γιώργου Μαυρωτά δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού φιλελεύθερου Κινήματος. Κάτι που το Ποτάμι πρωτίστως οφείλει στους 85 χιλιάδες πολίτες που το στήριξαν στη μάχη των ευρωεκλογών.

Πολιτικό Συμβούλιο Ποταμιού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter