«Ποτάμια» οι δρόμοι της Αθήνας από την έντονη βροχόπτωση – Πρωτοφανείς εικόνες από λεωφορείο (Videos-Photos)

«Ποτάμια» οι δρόμοι της Αθήνας από την έντονη βροχόπτωση – Πρωτοφανείς εικόνες από λεωφορείο (Videos-Photos)

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης την περιοχή της Αττικής. Οι περιοχές που επηρεάστηκαν περισσότερο από την ισχυρή βροχόπτωση ήταν κυρίως στα δυτικά και ειδικότερα το Περιστέρι και τα Άνω Λιόσια. Έντονα ήταν τα φαινόμενα και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Xαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο που κατέγραψε από το εσωτερικό του λεωφορείου 049. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στα βίντεο που κατέγραψε αναγνώστης του koutipandoras.gr, το νερό δεν είχε μετατρέψει απλώς σε ποτάμια τους δρόμους του κέντρου, αλλά είχε πλημμυρίσει και το ίδιο το λεωφορείο, το οποίο παρόλ’ αυτά πραγματοποιούσε κανονικά τη διαδρομή του.

Σημειώνεται ότι η γραμμή 049 του ΟΑΣΑ κάνει τη διαδρομή μεταξύ Πειραιά και Ομόνοιας. Οι εικόνες είναι ενδεικτικές της κατάστασης που προκλήθηκε στο κέντρο από την ξαφνική και έντονη νεροποντή.

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται οι πλημμυρισμένοι δρόμοι, αλλά και το εσωτερικό του λεωφορείου. Στο δεύτερο μια σειρά πεσμένων μηχανών στο οδόστρωμα, ενώ από πάνω τους περνάει ένα… «ποτάμι», ενώ στο τρίτο βίντεο φαίνεται ένα σιφόνι όμβριων υδάτων που έχει μετατραπεί σε… «συντριβάνι» λόγω της τεράστιας ποσότητας νερού.

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων προχώρησε η αστυνομία. Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter