Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ποτέ δεν είσαι μόνος: Υπέρυθρη κάμερα «αιχμαλωτίζει» φάντασμα πίσω από ζευγάρι (video)

Βίντεο που προβλήθηκε στο ισπανικό Youtube, εμφανίζει ένα ζευγάρι που ενώ κάνει τη βόλτα του κάποιο βράδυ, ακολουθείται - σε απόσταση αναπνοής - από κάτι που θα μπορούσε να είναι μια δαιμονική παρουσία ή και όχι.

Σύμφωνα με το κανάλι «YouTuber Huelo el Miedo (I smell fear)» - ελληνιστί «Μυρίζω φόβο» -  η οικογένεια εγκατέστησε μια υπέρυθρη κάμερα υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας, νιώθοντας κάποια στιγμή γύρω της μια δαιμονική ή μεταφυσική παρουσία. Μέρες αργότερα, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, όταν πρόβαλαν το υλικό της κάμερας από τον περίπατό τους και εντόπισαν μια θολή φιγούρα να τους ακολουθεί. 

Το βίντεο που ανέβασε το ισπανικό κανάλι, έχουν δει πάνω από 100.000 άνθρωποι, χωρίς ωστόσο να έχουν πειστεί όλοι. Πολλοί προκρίνουν την πιθανότητα, το «φάντασμα» να είναι αντανάκλαση του άνδρα με τα άσπρα ρούχα, καθώς η λήψη έγινε πίσω από τζάμι. 

«Κι ένα μωρό θα μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει», ειρωνεύεται ένας σχολιαστής του βίντεο, με κάποιον άλλο να χαρακτηρίζει «βλακείες» όλους τους ισχυρισμούς περί μεταφυσικής παρουσίας. Αλήθεια είναι πως λίγα έχουν γίνει γνωστά για το εν λόγω βίντεο, όπως πού και πότε ακριβώς γυρίστηκε...

via GIPHY

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.