Μέσα στο Δεκέμβρη μοιράζει εκατομμύρια!

Πότε κληρώνουν πάλι οι ηλεκτρονικές αποδείξεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη λοταρία των αποδείξεων αφού πέραν του ενδιαφέροντος, το σχετικό site έπεσε αρκετές φορές από την τεράστια επισκεψιμότητα.

Αν δεν είστε μεταξύ των τυχερών (δείτε εδώ αν είστε τυχερός), έρχονται και άλλες κληρώσεις.

Δύο κληρώσεις τον Δεκέμβριο

Μέσα στο Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν δύο κληρώσεις που θα αφορούν η μία για τις αγορές που έγιναν μέσα στον Νοέμβριο, και η άλλη για τις αγορές που έκαναν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου

Από αυτή τη λοταρία θα δοθούν συνολικά 9 εκατ. ευρώ.

Πότε θα λάβουν τα χρήματα οι χθεσινοί νικητές;

Οι νικητές της κλήρωσης θα πρέπει να μπουν στο Taxisnet και να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό με το IBAN, καθώς τα χρήματα δεν πρόκειται να μπουν στον λογαριασμό που έχουν δηλώσει στην Εφορία.

Θα πρέπει όμως να προσέξουν, καθώς αν δεν δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσα σε 3 μήνες θα χάσουν τα χρήματα της φορολοταρίας.

Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, οι νικητές θα πληρωθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αν τουλάχιστον οι μισοί (500) έχουν δηλώσει το IΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού. Σε διαφορετική περίπτωση η πληρωμή των νικητών θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Μερικές «λεπτομέρειες»

  • Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
  • Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.
  • Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Η Δ.ΗΛΕ.Δ. συγκεντρώνει τα στοιχεία των εκκαθαρισμένων συναλλαγών του εκάστοτε προηγούμενου μήνα, που αποστέλλονται από τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του εκάστοτε επόμενου μήνα και τα μετατρέπει σε λαχνούς.
  • Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.

Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.

Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) τυχεροί λαχνοί και χίλιοι (1.000) αναπληρωματικοί που αριθμούνται σε 1ο, 2ο έως 1000ό.

  • Σε περίπτωση που περιλαμβάνονται στους λαχνούς σας περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί, δικαιούστε το έπαθλο μόνο μία φορά για κάθε κλήρωση. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτοί, αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.
  • Μπορείτε επίσης να αποποιηθείτε το έπαθλο που κερδίσατε σε συγκεκριμένη κλήρωση, εντός τριών (3) μηνών από τη διενέργειά της, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στη Δ.ΗΛΕ.Δ. Σε περίπτωση τέτοιας αποποίησης, το έπαθλο διατίθεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.