«Ποτέ ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας ή εγώ δεν σας αποκαλέσαμε προδότες» είπε ο Γ. Λοβέρδος και έσπασε ένα έδρανο της Βουλής!

«Ποτέ ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας ή εγώ δεν σας αποκαλέσαμε προδότες» είπε ο Γ. Λοβέρδος και έσπασε ένα έδρανο της Βουλής!

Την ώρα που ο Γιάννης Λοβέρδος έβγαζε την ουρά του απ΄ έξω σε σχέση με τις λεκτικές ακρότητες που εκστόμιζε η ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το μπράτσο από το έδρανο του Νίκου Παππά έπεσε, γεγονός που προκάλεσε θυμηδία στην αίθουσα της Ολομέλειας.

«Ποτέ ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας ή εγώ δεν σας αποκαλέσαμε προδότες» είπε από το βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, ακολουθώντας τα χνάρια του πρωθυπουργού σε σχέση με το «άδειασμα» στελεχών της συμπολίτευσης. Άλλωστε, νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη περί κυβέρνησης «εθνικής μειοδοσίας» ή του σημερινού περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τότε βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος κατηγορούσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για «εσχάτη προδοσία».

Διαβάστε σχετικά: «Άδειασε» Κουμουτσάκο και Κικίλια ο Μητσοτάκης για την παλινωδία των 12 ν.μ. στο Ιόνιο

Ωστόσο, το ζήτημα δεν είναι τα λεγόμενα του Γ. Λοβέρδου. Ακριβώς τη στιγμή που ο βουλευτής της ΝΔ αποποιούταν οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη για την πατριδοκάπηλη στάση της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκλήθηκε θόρυβος επειδή έπεσε το μπράτσο από το έδρανο που καθόταν ο Ν. Παππάς. «Σπάνε και τα έδρανα κ. Παππά» σχολίασε ο Γ. Λοβέρδος και ξέσπασε σε γέλια μαζί με πολλούς βουλευτές που έγιναν μάρτυρες τους περιστατικού.

Τυχαίο; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter