Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Υπουργείο Οικονομικών

Πότε θα λάβουν τα 1000 ευρώ οι τυχεροί της φορολοταρίας - Έρχεται η σούπερ κλήρωση των 10 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκε πριν από δύο ημέρες η φορολοταρία  που πραγματοποίησε το υπουργείο Οικονομικών με βάση τις συναλλαγές των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών.

Το επόμενο ερώτημα που ενδιαφέρει τους νικητές της κλήρωσης είναι πότε θα δουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που κέρδισαν.

Έτσι, από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των τυχερών της πρώτης λοταρίας αποδείξεων της ΑΑΔΕ, τα 1.000 ευρώ στους 1.000 που κληρώθηκαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αρμόδια, υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Υπενθυμίζεται ότι στην κλήρωση συμμετείχαν αποδείξεις για συναλλαγές μέσω πλαστικού χρήματος που έγιναν το μήνα Οκτώβριο.

Προκειμένου να πιστωθούν οι λογαριασμοί, οι τυχεροί, προβούν στη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) που επιθυμούν να γίνει η καταβολή, μέσω του λογαριασμού τους στο Taxisnet.

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη, μικρή κλήρωση (για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου) καθώς μέχρι τα μέσα του ίδιου μήνα, θα γίνει και η κλήρωση για τα περίπου 10.000.000 ευρώ που θα αποδοθούν (σε περίπου 10.000 τυχερούς) από τις κληρώσεις των προηγούμενων 10 μηνών του έτους που δεν πραγματοποιήθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.