«Πόθεν έσχες»: Αδήλωτο το εισόδημα του Γιώργου Γεραπετρίτη

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Λευκή είναι η σελίδα στη δήλωση «πόθεν έσχες» του Γιώργου Γεραπετρίτη ως προς τα εισοδήματα τόσο του υπουργού Επικρατείας όσο και της συζύγου του.

Αδήλωτο είναι το ετήσιο εισόδημα του Γιώργου Γεραπετρίτη και της συζύγου του τη στιγμή που λοιποί υπουργοί της κυβέρνησης οι οποίοι δεν ήταν εξίσου υπόχρεοι δήλωσης περιουσιακής κατάστασης τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι Άκης Σκέρτσος και Κυριάκος Πιερρακάκης, έχουν συμπεριλάβει στη δήλωσή τους τα εισοδήματά τους για το έτος χρήσης 2018.

Παράλληλα, στους δέκα τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί, δηλώνει καταθέσεις 253.660,37 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 4.555.057,51 ευρώ. Επίσης, διατηρούν οκτώ ακίνητα, με τα τρία εξ αυτών να είναι δηλωμένα στο όνομα του υπουργού.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους που δεν έχει αναρτηθεί το εισόδημά του χωρίς όμως αυτό να καταστεί δυνατό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.