Πόθεν έσχες Μιχαλολιάκου: Δέκα ακίνητα και 130.000€ σε τράπεζες για τον «Φυρερίσκο» της Χρυσής Αυγής

Στο πέρασμά τους από τα Κοινοβουλευτικά έδρανα πρόλαβαν και έδειξαν το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής τους οργάνωσης. Η αποτυχία επανεκλογής της Χρυσής Αυγής θεωρήθηκε και ήταν μια νίκη της Δημοκρατίας.

Για τα εισοδήματα του 2017 πάντως Νίκος Μιχαλολιάκος και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια, πρόλαβαν και έλαβαν για βουλευτική αποζημίωση, από 43847 € έκαστος.

Η δε Ελένη Ζαρούλια δηλώνει έξτρα εισόδημα 4365 € από άλλες περιπτώσεις και 17880 € από ακίνητα.

Το ζεύγος Μιχαλολιάκου διαθέτει και δέκα τραπεζικούς λογαριασμούς σε Εθνική, Eurobank, Alpha και Πειραιώς, συνολικού ύψους 128000€. Επίσης είναι κάτοχοι εννέα ακινήτων (επαγγελματική στέγη) , οκτώ στην Αθήνα και ένα στο Γύθειο και ενός διαμερίσματος 110 m2, και ενός ΙΧ 1000cc, ενώ ο ηγέτης της ναζιστικής οργάνωσης είναι ιδιοκτήτης μιας ατομικής επιχείρησης και μέτοχος, με ποσοστό 15%, στην ΑΕ «Λυδία ξενοδ/κες Τουρ/κες επιχειρήσεις. Δεν τα λες και άσχημα.      

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.