Ποτσετίνο: «Μας θεωρούν φαβορί αλλά τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο»

Ποτσετίνο: «Μας θεωρούν φαβορί αλλά τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (18/9) παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέρθηκε με σεβασμό στον αντίπαλο του, έπλεξε το εγκώμιο του Πέδρο Μαρτίνς και υποστήριξε ότι «πολλοί μας θεωρούν φαβορί, όμως τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο και όχι στη θεωρία».

Ο τεχνικός της Τότεναμ είπε ακόμη:

Για το όσα μεσολάβησαν από τον περσινό τελικό μέχρι εδώ: «Έχει περάσει καιρός από τον τελικό. σκεφτόμουν το καλοκαίρι τι ακριβώς συνέβη με το πικρό συναίσθημα στο φινάλε. Ήθελα να ξεκινήσει η σεζόν για να επανορθώσουμε εκείνη τη ζημιά, Ξέρουμε ότι θα είναι μια εκπληκτική ατμόσφαιρα αύριο στο γήπεδο και όποτε αρχίζουν τέτοιου είδους διοργανώσεις όλοι μας ανυπομονούμε για τα παιχνίδια».

Για το ότι η Τότεναμ θεωρείται από τα φαβορί για να φτάσει ξανά στον τελικό: «Μας θεωρούν κάποιοι φαβορί για τον τελικό και φέτος. Αν το καταφέρουμε θα σημαίνει ότι παίξαμε στο μάξιμουμ. Πολύ νωρίς όμως είναι να μιλάμε από τώρα για τελικούς, το σημαντικότερο είναι να δείξουμε την ποιότητά μας αύριο, να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε τη νίκη».

Εγκώμια Γιορίς για Βαλμπουενά

Από την πλευρά του ο αρχηγός των Λονδρέζων και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία, Ούγκο Γιορίς τό0νισε μεταξύ άλλων:

«Φυσικά ξέρουμε όλοι την ιστορία του Ολυμπιακού. Έχουμε μεγάλο σεβασμό γι΄αυτόν και σίγουρα το γήπεδό του δεν είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις τη σεζόν στο Champions League. Ερχόμαστε εδώ με ταπεινότητα και για να αρχίσουμε την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τον Βαλμπουενά: «Έχουμε μοιραστεί αρκετά ματς στην Εθνική. Έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θα προσδώσει μεγάλη εμπειρία στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι έπαιζε Ρωσία, Τουρκία και τώρα στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και όπου και να έπαιξε ήταν καθοριστικός για την ομάδα του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter