Power Pass: Ψίχουλα η αποζημίωση για το ρεύμα – Εστάλησαν τα πρώτα emails στους δικαιούχους

Power Pass: Ψίχουλα η αποζημίωση για το ρεύμα – Εστάλησαν τα πρώτα emails στους δικαιούχους

Τα πρώτα email της αποζημίωσης από το Power Pass για το ηλεκτρικό ρεύμα καταφθάνουν στους καταναλωτές με τα ποσά από την εκκαθάριση να προκαλούν οργή στους πολίτες αφού είναι κυριολεκτικά ψίχουλα.

Η πολυδιαφημισμένη οικονομική ενίσχυση που τάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδείχτηκε τελικά… κοροϊδία με τους καταναλωτές να παίρνουν ποσά που δεν φτάνουν ούτε για τα ψώνια των βασικών ειδών από τα σούπερ μάρκετ. Οι πολίτες που ανέμεναν να δουν στους λογαριασμού τους ένα ποσό που θα τους έδινε έστω και μια πρόσκαιρη ανάσα είδαν τελικά ποσά 20 και 30 ευρώ ενώ έχουν πληρώσει τριπλάσια και τετραπλάσια ποσά για το ρεύμα.

Όπως ανακοινώθηκε από αύριο, Παρασκευή 15/07, ξεκινά η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης και ενημερωτικά εκκαθάρισης αναρτώνται σταδιακά από χθες το βράδυ στη σχετική πλατφόρμα του Power Pass. Παράλληλα, αποστέλλεται και ενημερωτικό e-mail για την ανάρτησή τους στους δικαιούχους. Οι δικαιούχοι, των οποίων η αίτηση θα εγκριθεί, θα ενημερωθούν για την εξέλιξή της στο email και στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει. Βέβαια μπορούν να εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr με τους προσωπικούς τους κωδικούς Taxisnet και να βλέπουν το στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

Η οργή ξεχειλίζει στο twitter

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Power Pass: Ξεκινά από την Παρασκευή η καταβολή των αποζημιώσεων για το ηλεκτρικό ρεύμα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter