«Πού είναι το πρόβλημα να διώκονται δημοσιογράφοι χωρίς στοιχεία» διερωτήθηκε βουλευτής της ΝΔ (Video)

«Πού είναι το πρόβλημα να διώκονται δημοσιογράφοι χωρίς στοιχεία» διερωτήθηκε βουλευτής της ΝΔ (Video)

«Ποιο είναι το πρόβλημα να διώκονται άνθρωποι με σαθρά στοιχεία;». Αυτό διερωτήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο Kontra Channel. Ο κ. Μπουτσικάκης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Kontra 24 της Αναστασίας Γιάμαλη και κλήθηκε να σχολιάσει την απαλλακτική πρότασης της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τον Κώστα Βαξεβάνη και άλλους δημοσιογράφους.

Όταν ο δημοσιογράφος του Documento Μάριος Αραβαντινός του επεσήμανε ότι οι δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Βαξεβάνης, διώχθηκαν με σαθρά στοιχεία, ο κ. Μπουτσικάκης απάντησε ότι δεν στη ΝΔ δεν είναι δικαστές. Στη συνέχεια της συζήτησης ωστόσο και όταν του επισημάνθηκε από τον Μάριο Αραβαντινό ότι οι δημοσιογράφοι διώκονται με βάση το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, εκείνος διερωτήθηκε «ποιο είναι το πρόβλημα».

«Εμείς δεν είμαστε δικαστές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτσικάκης, με τον Μάριο Αραβαντινό να του απαντά: «μα, με βάση το δικό σας πόρισμα διώχθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Δεν είστε δικαστές, αλλά παριστάνοντας τους δικαστές δια της προανακριτικής επιτροπής, οδηγήσατε ανθρώπους σε δίωξη, με σαθρά στοιχεία». Τότε ο βουλευτής της ΝΔ αναρωτήθηκε «και ποιο είναι το πρόβλημα». «Ποιο είναι το πρόβλημα που κάποιος διώκεται με στοιχεία που δεν υπάρχουν;» διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος του Documento για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση του κ. Μπουτσικάκη: «δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους στη Δικαιοσύνη; Δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους στα δικαστήρια;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter