Πού ’ναι, πού ’ναι το φαρμακάκι

Πού ’ναι, πού ’ναι το φαρμακάκι

Τα φάρμακα θα έρχονται στο σπίτι, υποσχόταν ο Βασίλης Κικίλιας, αλλά αυτό που κατάφερε είναι τα φάρμακα να μην έρχονται ούτε στα φαρμακεία!

Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες γνωρίζει ελλείψεις εκατοντάδων φαρμάκων – ελλείψεις που θυμίζουν την περίοδο κατά τα πρώτα μνημονιακά χρόνια. Και όμως ο υπουργός Υγείας συνέχιζε να αρνείται την πραγματικότητα, διαψεύδοντας τους ασθενείς και τους φαρμακευτικούς συλλόγους. Μέχρι που ένα ωραίο πρωί ανακοίνωσε μέτρα για να μην υπάρχουν ελλείψεις στα φάρμακα. Εως τότε η κυβέρνηση έπαιζε με τις ζωές των ασθενών…

Ωπ, να ένα φάρμακο. Θα το βγάλω αναμνηστική

Συμμαχίες

Εναν απροσδόκητο σύμμαχο βρήκε ο Νίκος Παππάς στο επίμονο αίτημά του να κληθεί η ΓΣΕΒΕΕ στη Βουλή για να συζητηθεί πώς θα λειτουργήσει το σχέδιο «Ηρακλής» υπέρ των επιχειρήσεων και όχι μόνο για να μειωθούν οι… μαύρες τρύπες των τραπεζών: τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη.

Και χρειάστηκε τη συνδρομή του διότι ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος είπε μεν ότι δέχεται το αίτημα της ΓΣΕΒΕΕ, αλλά υπαινίχτηκε ότι μπορεί να καλέσει μόνο τον υφυπουργό Γιώργο Ζαβό, που είναι αρμόδιος για τις τράπεζες, και αν εκείνος συμφωνήσει να κληθούν και κοινωνικοί φορείς. Ο Μ. Κατρίνης επισήμανε στον Γ. Βλάχο πως το αίτημα της ΓΣΕΒΕΕ συμπεριλαμβάνει την κλήση και άλλων φορέων (π.χ. τα επιμελητήρια). Οπότε πέρασε η γραμμή ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ!

Με το κορίτσι

Παρέα με ένα κοριτσάκι έκανε την εμφάνισή της η Ρένα Δούρου στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Υμηττό. Το κοριτσάκι μπήκε πρώτο στην αίθουσα, ουσιαστικά ανοίγοντας τον δρόμο για την πρώην περιφερειάρχη, αποσπώντας ένα ζεστό χειροκρότημα και την αποθέωση από τον κόσμο. Οπως μάθαμε, η μικρή μαζί με τον πατέρα της περίμεναν τη Ρ. Δούρου στην πλατεία του Υμηττού και τη συνόδεψαν ως το δημαρχείο που είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά. Για να τα λέμε όμως όλα, η εκδήλωση άργησε να αρχίσει λόγω της Ρ. Δούρου, η οποία χάθηκε στα στενά του Υμηττού. Ο συνομιλητής της πάντως Παύλος Πολάκης όπως και οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι περίμεναν υπομονετικά.

100 νέα μέλη

Στα πάνω της είναι η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία. Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου πρόβαλε το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης «Η στρατηγική» για το σκάνδαλο Novartis και μίλησαν μετά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

Και την περασμένη εβδομάδα έκοψε την πίτα της σε εκδήλωση στην οποία παρέστησαν πολλοί βουλευτές του κόμματος και πλήθος κόσμου. Ανάμεσα στο πλήθος και 100 νέα μέλη που γράφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter