Πού στρέφονται οι έρευνες για την αρπαγή του εξάχρονου στην Κηφισιά – Συναγερμός για τον εντοπισμό του

Πού στρέφονται οι έρευνες για την αρπαγή του εξάχρονου στην Κηφισιά – Συναγερμός για τον εντοπισμό του

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξάχρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν, που απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά χθες Τρίτη.

Αν και το σπίτι στο οποίο διέμενε ο εξάχρονος δεν είχε κάμερες, στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει οι κάμερες από γειτονικές οικίες και συγκεκριμένα μια κάμερα που βρίσκεται σε πολυκατοικία ακριβώς δίπλα στο σπίτι που έμενε με τον παππού και την γιαγιά του ο μικρός.

Όλα τα ενδεχόμενα για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την αρπαγή του ανήλικου είναι ανοιχτά, ωστόσο στο η δικαστική διαμάχη που έχουν οι γονείς για την επιμέλεια του μικρού, πιστεύουν ότι θα αποκαλύψει και ποιος άρπαξε το παιδί.

Πώς έγινε η αρπαγή

Ειδικότερα, την Τρίτη στις 20:40 στην κατοικία της οικογένειας στην Κηφισιά εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας με κουκούλα που χτύπησε την πόρτα και αφού άνοιξε το μικρό παιδάκι την πόρτα το άρπαξε και εξαφανίστηκε, γνωστοποίησε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης, μιλώντας στο OPEN.

«Έκτοτε αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, υφίσταται «σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού».

Όπως εξήγησε, το παιδάκι ήταν στο σπίτι της μητέρας του με τη γιαγιά του, όταν κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. Όταν άνοιξε την πόρτα, άγνωστος τον απήγαγε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, επί ποδός βρίσκονται και οι συνοριακές αρχές, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να προσπαθήσουν να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter