Πού θα κάνουμε τα ψώνια μας σήμερα; Στο νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος, στο ιστορικό κτήριο Ηλύσια στη Θεσσαλονίκη

Πού θα κάνουμε τα ψώνια μας σήμερα; Στο νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος, στο ιστορικό κτήριο Ηλύσια στη Θεσσαλονίκη

Το νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, είναι γεγονός! Ήδη, από τις 9 Σεπτεμβρίου, έχει ανοίξει τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό με την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, ποικιλία και εξυπηρέτηση, με αξία προσιτή για όλους, μέσα από δυνατές προσφορές και χαμηλές τιμές. Όλα αυτά περιμένουν τους πελάτες του ολοκαίνουριου καταστήματος της ΑΒ στην οδό Παύλου Μελά 8, κοντά στον Λευκό Πύργο.

Η νέα «προσθήκη» της ΑΒ στη συμπρωτεύουσα φιλοξενείται στο ιστορικό κτήριο του κινηματογράφου Ηλύσια, ένα εμβληματικό κτήριο που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα. Με σεβασμό στο παρελθόν, η ΑΒ «παντρεύει» το κλασικό με το μοντέρνο, και δημιουργεί μια νέα αγοραστική εμπειρία που υπόσχεται εύκολα, γρήγορα ψώνια, και με ασφάλεια.

Στους 3 ορόφους του νέου και πλήρως εξοπλισμένου καταστήματος, μπορεί κανείς να βρει ό,τι χρειάζεται για τις καθημερινές αγορές. Στο ισόγειο βρίσκονται τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εκλεκτά τυριά και αλλαντικά, φρέσκα συσκευασμένα κρεατικά και ψαρικά, είδη κατάψυξης, προϊόντα ψυγείου. Στον 1ο όροφο βρίσκονται τα είδη προσωπικής φροντίδας και τα προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι ενώ στο -1  η κάβα και όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες τυποποιημένων προϊόντων.

Γιατί η ΑΒ μας προσφέρει προϊόντα και προτάσεις για κάθε ανάγκη της καθημερινότητας μας. Και όπως πάντα, φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτοντας επιπλέον και αυτόματα selfcheckout ταμεία, γι’ όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο.

Μέσα από την επένδυση των 1,4 εκατομμυρίων που διέθεσε για την ανακαίνιση του κτηρίου και τις 25 νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησε, η ΑΒ αποδεικνύει ότι συμβάλλει ενεργά στην ενίσχυση της οικονομίας και της ευημερίας των τοπικών κοινωνιών, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών της.​ Νοιάζεται για αυτούς και τους προσφέρει επιλογές, ιδέες και λύσεις που επιμελούνται οι άνθρωποί της προσωπικά. Με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που εμπνέουν καθημερινά όλους όσοι αγαπούν το φαγητό.

 ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter