Πούλα Μητσοτάκη κι ας μην τραβάει

Πούλα Μητσοτάκη κι ας μην τραβάει

Επιλογή του (ελληνικού και αμερικανικού) επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου είναι να διαμορφώσει την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη ως ηγέτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Έως τώρα, από το Μαξίμου έχουν μοιραστεί στα μέσα ενημέρωσης τέσσερα βιντεάκια με τις επιτυχίες του κυβερνητικού έργου: η τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνηση και οι θρίαμβοι στα ταξίδια του στην Ευρώπη, την Αμερική, στο Νταβός. Όλα είναι εστιασμένα στον αρχηγό – ηγέτη, όπως ζητά ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος: το θριαμβευτικό περπάτημα, τα χαμόγελα και οι χειραψίες με τους ισχυρούς της οικονομίας και της πολιτικής, ο Μητσοτάκης ομιλητής σε διεθνείς συναντήσεις. Το επόμενο βίντεο θα περιλαμβάνει τον Μητσοτάκη να εγκαινιάζει έργα και να έρχεται σε επαφή με πολίτες.

Και κάνει πλάκα!

Την περασμένη εβδομάδα πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Με έκπληξη είδαν μπροστά τους έναν άνθρωπο όλο γέλιο και χωρίς άγχος για τη διαχείριση του προβλήματος και κυρίως για την τεράστια αύξηση του αριθμού των προσφύγων και των μεταναστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βουλευτής Δωδεκανήσων, Νεκτάριος Σαντορινιός του ανέφερε το πρόβλημα που αντιμετώπισαν ορισμένα νησιά τα οποία ήταν στο όριο της χωρητικότητα που προβλέπεται από τον νόμο για να έχουν μειωμένο ΦΠΑ – πρόκειται για αντισταθμιστικό όφελος που δίνεται σε κάθε νησί με προσφυγική δομή ανάλογα με το αν υπερβαίνει συγκεκριμένο αριθμό διαμενόντων, διαφορετικό για κάθε νησί. «Πέρυσι η Κως και η Λέρος ήταν στο όριο» είπε ο Ν. Σαντορινιός στον υπουργό Μετανάστευσης ρωτώντας τι θα γίνει φέτος. «Ε δεν είδες που το έλυσα;» του απάντησε ο Ν. Μηταράκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter