Πουλάνε τρέλα

Πουλάνε τρέλα
Ο πρωθυπουργός με τον υπουργός Εργασίας Κώστα Χατζηδάκη

Το παραμύθι και η τρέλα που πουλάνε οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια μιας δυτικής δημοκρατίας.

Προσπαθούν να πείσουν εμφανιζόμενοι δυό-δυό στα καλοπληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης ότι τα πάντα βαίνουν καλώς στη χώρα και κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα.

Το τελευταίο παραμύθι λέγεται τετραήμερη εργασία και ειπώθηκε από τον «πουλάμε τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας» Κωστή Χατζηδάκη. Υποστήριξε ο απίθανος αυτός υπουργός Εργασίας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει θεσπίσει τετραήμερη εργασία, αλλά όταν το πέρασε για ψηφίσει από τη Βουλή ολόκληρη η αντιπολίτευση δεν το κατάλαβε και τον κατέκρινε.

Όπως το άλλο παραμύθι ότι η οικονομία αναπτύσσεται με τρελούς ρυθμούς όταν η χώρα σπάει αρνητικά ρεκόρ στο κόστος ενέργειας και ο βασικός μισθός έχει χάσει το 10% της αγοραστικής του δύναμης λόγο της ακρίβειας.

Όταν οι πάντες σε ΗΠΑ και Ευρώπη κάνουν λόγο για σκάνδαλο Novartis με μίζες σε πολιτικούς η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει σε όλους τους τόνους λόγο για σκευωρία και στέλνει σε ειδικό δικαστήριο τους δημοσιογράφους και τους δικαστικούς που τις αποκάλυψαν.

Η χώρα έχει βρεθεί με ένα κατεστραμμένο ΕΣΥ μετά από δύο χρόνια πανδημίας αλλά ο ανέμελος πρωθυπουργός και οι «άριστοι» συνεργάτες του είναι έτοιμοι με σχεδόν 26.000 θανάτους να αφήσουν την κοινωνία χωρίς κανέναν περιορισμό.

Με τη χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση να διανύει τον τρίτο της χρόνο στην εξουσία η Ελλάδα βαδίζει ολοταχώς στη κοινωνική καταστροφή και το Μαξίμου το μόνο που γνωρίζει είναι να πουλάει επικοινωνιακή τρέλα.

Μόνο που η πραγματικότητα είναι τόσο βαριά που δεν εντέχεται ακόμη και η τρέλα.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter