Πουλής δια πάσαν χρήση: Άμισθος σύμβουλος του Γεωργιάδη ο δις υπόδικος για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Πουλής δια πάσαν χρήση: Άμισθος σύμβουλος του Γεωργιάδη ο δις υπόδικος για το ΚΕΕΛΠΝΟ
Αδωνης Γεωργιάδης και Σταμάτης Πουλής

Χρέη άμισθου συμβούλου του Άδωνη Γεωργιάδη ανέλαβε ο δις υπόδικος για το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, ο οποίος βρέθηκε εκτός Κοινοβουλίου με τις «καραμπόλες» της τελευταίας στιγμής μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, ο αποτυχημένος πολιτευτής αναλαμβάνει χρέη άμισθου συμβούλου του Άδωνη Γεωργιάδη, με αρμοδιότητα «την παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας και την υλοποίηση της στρατηγικής για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού, καθώς και Εκπρόσωπος του Υπουργού Εργασίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)».

Συνεπώς, με βεβαιότητα μπορεί να συμπεράνει κανείς πως η σχέση των δύο ανδρών παρέμεινε αναλλοίωτη στον χρόνο κι ας προκάλεσε γκρίνιες και αναταράξεις στη «γαλάζια» παράταξη η επιμονή του Αδ. Γεωργιάδη να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τη Δυτική Αττική ο υπόδικος συνεργάτης του.

Η κοινή τους πορεία ξεκίνησε από το υπουργείο Υγείας, με τον Στ. Πουλή να καταλήγει στο σκαμνί του κατηγορουμένου μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για συνέργεια σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος (και μάλιστα εις διπλούν) λόγω παράνομων προσλήψεων στην άλλοτε «offshore του Δημοσίου».

Μετά την πρώτη του αποτυχημένη απόπειρα να αποκτήσει βουλευτική ιδιότητα, ο Στ. Πουλής βρέθηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι κάτω από τις πολιτικές «φτερούγες» του τότε υπουργού Ανάπτυξης, δίνοντας το «παρών» ακόμα και σε συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών Επιτροπών στο πλευρό του Αδ. Γεωργιάδη.

Όλο αυτό το διάστημα, ο νυν υπουργός Εργασίας υπερασπιζόταν με ζέση τον Στ. Πουλή, παρουσιάζοντάς τον ως θύμα σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Π. Πολάκη και επιμένοντας στην αθωότητά του, γεγονός που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και παρέμβαση στο έργο της τρίτης εξουσίας.

Άραγε, τι είναι αυτό που τους έχει κάνει… σιαμαίους;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter