Τεράστιες ελλείψεις στο νοσοκομείο Λιβαδειάς: «Βέλη» της Πούλου για τα κενά σε προσωπικό

Τεράστιες ελλείψεις στο νοσοκομείο Λιβαδειάς: «Βέλη» της Πούλου για τα κενά σε προσωπικό

Επίσκεψη στο Γενικό νοσοκομείο Λιβαδειάς, πραγματοποίησε η βουλευτής Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώτα Πούλου, την Τετάρτη και δεσμεύτηκε να αναδείξει στη Βουλή τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Αναφέρει ότι υπάρχουν προβλήματα στα θέματα λειτουργίας του νοσοκομείου: «στις ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό, στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού, στο θέμα της παράτασης των συμβάσεων και στην ελλιπή χρηματοδότηση του νοσοκομείου, που έχει ως αποτέλεσμα σοβαρές εκκρεμείς ληξιπρόθεσμες οφειλές».

Η βουλευτής, επίσης, συνεχάρη τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Νίκο Τριανταφύλλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Συναντήθηκα, με τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Νίκο Τριανταφύλλου, στον οποίο ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του.

Αναφερθήκαμε στα θέματα λειτουργίας του νοσοκομείου, στις ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό, στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού, στο θέμα της παράτασης των συμβάσεων και στην ελλιπή χρηματοδότηση του νοσοκομείου, που έχει ως αποτέλεσμα σοβαρές εκκρεμείς ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Δεσμεύτηκα να αναδείξω τα θέματα στη Βουλή και να διεκδικήσουμε μαζί λύσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Βοιωτίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter