Πούτιν: Τον έπιασε κρίση βήχα κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης – Τι λέει το Κρεμλίνο (Video)

Πούτιν: Τον έπιασε κρίση βήχα κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης – Τι λέει το Κρεμλίνο (Video)

Μια κρίση βήχα που «έπιασε» τον 68χρονο Ρώσο πρόεδρο την ώρα που μιλούσε στα στελέχη της κυβέρνησής του για τα έντοναοικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές της χώρας ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν οι φήμες για την υγεία του. 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε τηλεδιάσκεψη με στελέχη της κυβέρνησή του. Την ώρα που απευθυνόταν στον υπουργό Οικονομικών Άντον Σουλουάνοφ  τον έπιασε… οξύς βήχας.

Αν και ο Ρώσος πρόεδρος συνέχιζε να προσπαθεί να μιλήσει στους συνεργάτες του, ο βήχας επέμενε. Αυτό που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ένα «με συγχωρείται». 

Δεδομένου ότι ο Πούτιν άρχισε να βήχει ενώ τον κατέγραφαν οι κάμερες, η μονταζιέρα του Κρεμλίνου έπιασε δουλειά. Στο site της ρωσικής προεδρίας, το βίντεο ανέβηκε κομμένο και με το μεγαλύτερο μέρος που ο Ρώσος πρόεδρος βήχει, να έχει κοπεί. Κόπηκε επίσης το σημείο που ζητά συγγνώμη από τους συνομιλητές του γράφει η Sun.

Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο του πρακτορείου Tass το απόγευμα της Τετάρτης υποστήριξε πως «Η υγεία του Ρώσου προέδρου είναι μια χαρά» . 

https://www.youtube.com/watch?v=Iz-xbSLaRUI

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter