Πρακτικές παρακράτους στην υπόθεση Ηγουμενίδη

Πρακτικές παρακράτους στην υπόθεση Ηγουμενίδη

Πρακτικές παρακράτους αποκαλύπτονται πίσω από το περιστατικό του τροχονομικού ελέγχου στον οποίον υποβλήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Ηγουμενίδης αλλά και στην -άκρως επιθετική ως προς το ύφος της- ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων που κατήγγειλε τον βουλευτή για προσβλητική συμπεριφορά κατά των αστυνομικών.

Από ό,τι αποδεικνύεται πίσω από την αναπόδεικτη καταγγελία κατά του βουλευτή βρίσκεται ο Διοικητής τής Υπηρεσίας, ο Νικόλαος Ξανθουδάκης, ο οποίος με μία απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, ελέγχεται ως προς την πολιτική αμεροληψία του και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ξανθουδάκης εκτός από υμνητή του Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει και πολιτικές φιλοδοξίες με το κυβερνών κόμμα, καθώς τον συναντάμε και σε ερωτηματολόγιο μεταξύ των πιθανών επιλογών για τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Παλαιότερη ανάρτηση του Νίκου Ξανθουδάκη στο Facebook
Ο κ. Ξανθουδάκης μεταξύ των άλλων πολιτευτών της ΝΔ

Την πολιτική σκοπιμότητα της ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, και τον ρόλο του κ Ξανθουδάκη σχολίασε μέσω Facbook και ο Νίκος Ηγουμενίδης, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «αποκαλύπτεται η πολιτική σκοπιμότητα της συκοφαντικής ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων» και επισημαίνοντας: «Στον κόσμο είναι γνωστό το ήθος μου, κι αυτό φάνηκε από το τεράστιο κύμα συμπαράστασης των τελευταίων ημερών».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Νίκου Ηγουμενίδη:

ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Αποκαλύπτεται η πολιτική σκοπιμότητα της συκοφαντικής ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, την οποία υπογράφει, ως Πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Ξανθουδάκης.

Στον κόσμο είναι γνωστό το ήθος μου, κι αυτό φάνηκε από το τεράστιο κύμα συμπαράστασης των τελευταίων ημερών. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση Ηγουμενίδη για τον τροχονομικό έλεγχο στον ΒΟΑΚ – Τα τρία ερωτήματα προς την αστυνομία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter