«Πράκτορας» στην ΕΥΠ με ρουσφέτι, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας

«Πράκτορας» στην ΕΥΠ με ρουσφέτι, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας

Πώς γίνονται τα ρουσφέτια την εποχή της κυβέρνησης των αρίστων και μάλιστα στην κρίσιμη Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ);

Ένα σχέδιο επιστολής που έπεσε από την τσέπη του ενδιαφερομένου και το οποίο απευθύνεται στην βουλευτή και αδελφή του Πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία ζητείται πεντάλεπτο ραντεβού προκειμένου να εξασφαλιστεί μετάθεση στην Κύπρο, αποκαλύπτει ότι η μέθοδος είναι η γνωστή παλιά και αποδειχθείσα στο παρελθόν, πολύ αποτελεσματική!

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα  stonisi.gr, υπάλληλος της ΕΥΠ στη Μυτιλήνη, υπηρεσία που πλέον υπάγεται στο γραφείο Πρωθυπουργού, ζητά την απόσπαση του στην Κύπρο προκειμένου να λάβει προφανώς και το δεύτερο εκτός έδρας μισθό. Για λόγους που προφανώς δεν είναι γνωστοί η μετακίνηση αυτή δεν πραγματοποιείται οπότε ζητείται να μπουν τα μεγάλα μέσα. Πεντάλεπτο ραντεβού με τη βουλευτή και αδελφή του Πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη!

Καταγγέλλονται κάποιοι που «λαμβάνουν ψεύτικα μόρια για απόσπαση στην Κύπρο» αλλά και «πλοκάμια των Πασοκοσυριζαιων που είναι τεράστια» και «δεν σπάνε».

Η επιστολή προς την κ. Μπακογιάννη (έχουν διαγραφεί ονόματα και άλλα στοιχεία προσωπικών και υπηρ4εσιακών δεδομένων) είναι η παρακάτω:

Κυρία Ν Μπακογιαννη ονομάζομαι (…) και διαμένω Μυτιλήνη. Ανήκω στο ΓΕΕΘΑ προερχόμενος από την ΕΥΠ. Θα σας παρακαλούσα για μια συνάντηση πέντε λεπτών, να έρθω στην Αθήνα όποτε το θέλετε εσείς. (…). Το πρόβλημά μου είναι ότι μετά 33 χρόνια υπηρεσίας μου δεν έχω ίση μεταχείριση μεταξύ συναδέλφων μου, οι οποίοι λαμβάνουν ψεύτικα μόρια για απόσπαση στην Κύπρο. Δυστυχώς τα πλοκάμια των Πασοκοσυριζαιων είναι τεράστια, δεν σπάνε και θα ήθελα να ακούσετε πάρα πολλές αλήθειες. Σας παρακαλώ θερμά να αποδεχτείτε το αίτημα μου και να με καλέσετε για μια συνάντηση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter