Πράσινη νίκη παρουσία Αλέξη Τσίπρα (Photos)

Πράσινη νίκη παρουσία Αλέξη Τσίπρα (Photos)

Mε μία εύκολη νίκη απέναντι στους εφεδρικούς της Φενέρμπαχτσε έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός. 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το σαββατιάτικο ματς με τη Μακάμπι και νίκησε την ομάδα του Ομπράντοβιτς με 84-74 (ημίχρονο 48-33). Μάλιστα η διαφορά έφτασε τους 22 πόντους, πριν ο «Ζοτς» επιστρατεύσει κάποιους βασικούς στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.

Την παράσταση έκλεψε ο Τζίμερ Φρεντέτ, ο οποίος πέτυχε 4 απανωτά τρίποντα στην α’ περίοδο και ένα ακόμη αργότερα, ξεσηκώνοντας τους 5.000 θεατέ με τους 17 πόντους του. Πολύ καλή απόδοση είχαν και ο Ίαν Βουγιούκας (9 π.), ΝτεΣόν Τόμας (22 π.). Ο Νικ Καλάθης πέτυχε 9 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ. «Βελτιωθήκαμε πολύ στην άμυνα», τόνισε ο Ταϊρίς Ράις (11 π.). Ο Κώστας Σλούκας έπαιξε βασικός με τη Φενέρ και χειροκροτήθηκε από το κοινό του Παναθηναϊκού, αν και πέτυχε μόλις 3 πόντους.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο «πρασίνων» φρονημάτων πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθισμένος δίπλα στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ήταν, μάλλον, η πρώτη εμφάνιση του προέδρου του ΣυΡιΖα σε αγώνα μπάσκετ την τελευταία πενταετία. Ωστόσο, ο Αλ. Τσίπρας είχε φωτογραφηθεί με φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για να εκφράσει την υποστήριξή του όταν η οικογένεια δέχθηκε λεκτική ρατσιστική επίθεση από τους γνωστούς κύκλους τον Νοέμβριο του 2018.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter