«Πράσινη σαλάτα» ο ΠΑΟ, έχασε και από τον Αρη

«Πράσινη σαλάτα» ο ΠΑΟ, έχασε και από τον Αρη

Αλλη μία «σφαλιάρα» για τον Παναθηναϊκό στην Σούπερ Λίγκα. Το τριφύλλι έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Αρη (1-0) και σε τρία ματς πρωταθλήματος μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ο Ντάνι Πογιάτος παρουσίασε ένα σύνολο «πράσινη σαλάτα», ενώ κράτησε στο πάγκο τον Φεντερίκο Μακέντα για 71 λεπτά. Ο Ιταλός φορ όταν μπήκε στον αγώνα, απείλησε τον Αρη και δεν σκόραρε από ατυχία.

Oι κιτρινόμαυροι κατέκτησαν μία δίκαιη νίκη και πριν σκοράρουν είχαν προειδοποιήσει δύο φορές το τριφύλλι. Στο 18’ ο Μαντσίνι σούταρε, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 24’ ο Μπερτόγλιο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Διούδη. Και στο 25’ έγινε το 0-1. Οι πράσινοι επιχείρησαν να βγουν από τα δεξιά, οι παίκτες του Άρη έκοψαν, έγινε παράλληλη μπαλιά προς τον Μαντσίνι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Διούδη και σκόραρε.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Δεληζήσης έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας μετά από σουτ του Βέλεθ.

Οι γηπεδούχοι στο 67’ έχασαν γκολ που δεν… χάνεται. O Χατζηγιοβάνης έβγαλε παράλληλη μπαλιά προς τον Αϊτόρ ο οποίος αστόχησε σε κενή εστία. Ο Ντάνι Πογιάτος στο 71’… θυμήθηκε να ρίξει στο ματς τον Μακέντα, ο οποίος είχε δύο χαμένες ευκαιρίες και ένα δοκάρι!.

Στο 76’ ο Χατζηγιοβάνης σέντραρε, αλλά οι Καρλίτος, Μακέντα δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίκτυα. Στο 78’ ο Ιταλός φορ με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Αρη, ενώ το 95’ σούταρε σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Μπούσε απέκρουσε την μπάλα.

O Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) έδειξε κίτρινη στους Κουρμπέλη, Ρόουζ, Σάκιτς, Σερπέζης, Μπούσε.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (72’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (63’ Σαβιέρ), Αϊτόρ (71’ Μακέντα), Καρλίτος.

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (81’ Σούντγκρεν), Μαντσίνι (60’ Σάσα), Μπερτόλιο (60’ Γκαρσία), Γκάμα (81’ Μάνος), Λόπεθ (90’ Μπαγκαλιάνης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter